Shenzhen Yonwaytech Co., Limited minangka pabrikan LED adhedhasar LED RRC.
Produk kalebu Layar LED Luar Ruangan, Tampilan LED Indoor, Layar LED HD Pixel Pitch HD sempit, Layar LED Kanggo Rental Tahap lan Tampilan LED Facade Luar Ruangan.
Kita percaya marang orientasi pelanggan, Yonwaytech mesthi nawakake layanan berkualitas tinggi liwat karya kita.
Kanthi matur nuwun kanggo kabeh pelanggan ing 6 bawana, kita bakal terus maju kanggo ngladeni sampeyan kanthi luwih apik.

Plug In All Retail Siji & muter Poster LED

Plug In All Retail Siji & muter Poster LED

Plug Operasi lan sistem muter sing gampang dikonfigurasi, ora dibutuhake PC, ngirit biaya luwih akeh lan luwih gampang. Bobot super ringan lan langsing dikonfigurasi nganggo piksel 1.8mm / 2.0mm /2.5mm / 3.0mm / 4.0mm / 5.0mm kanthi ukuran 80 "lebar 640mm × dhuwur 1920mm.

Tampilan LED Perimeter Stadium

Tampilan LED Perimeter Stadium

Bobot super ringan, gampang dioperasikake kanthi kunci lan konektor cepet kanggo instalasi tetep utawa gantung. Tutup modul sing dipimpin alus polimer lan tutup ndhuwur kabinet katun berkualitas tinggi kanggo nyegah cilaka tabrakan sajrone acara olahraga. Kabinet paduan magnesium kanthi disipasi panas lan struktur sing kuwat. IP65 bukti lan 3840hz refresh rate apik kanggo panggunaan stadion olahraga lan rekaman video.

Tampilan LED Jubin Lantai Dancing Interaktif.

Tampilan LED Jubin Lantai Dancing Interaktif.

Tampilan jubin lantai cerdas, digabung karo IC drive interaktif sing cepet ing 0,02 milidetik. Struktur kabinet sing kuat lan kuwat, ngemot nyata 2 ton per meter persegi. IP65 anti banyu, tanpa bledug, anti slip lan goresan. Digunakake kanthi umum ing diskotik, pub, panggung T, konser, lan drama. acara uga kanggo instalasi tetep. Cocog kanggo nggunakake jangka pendek ing pameran, pameran mobil, pertunjukan mode utawa acara TV.

Maneka Jinis Tampilan Modul LED

Maneka Jinis Tampilan Modul LED

P2.5 ruangan, DIP P10 P16, Fleksibel Indoor Modul sing dipercaya kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan, macem-macem opsi pitch pixel.

babagan
YONWAYTECH

Sopo KITA?
Produsen & Eksportir Tampilan LED Satu-mandeg sing dipercaya.

SHENZHEN YONWAYTECH CO., LTD minangka ahli sing spesialisasine ing LED DISPLAY lan pratandha LED kanggo macem-macem aplikasi kaya panggung acara, pameran pameran, real estate, pariwara, bank, tentara, pusat keamanan, stasiun TV, keramahan ritel, pusat siaran, konser, greja, bangunan, pusat komersial, bank, restoran, super market, bandara, lsp.

warta lan informasi