Shenzhen Yonwaytech Co., Limited minangka produsen tampilan LED adhedhasar Shenzhen RRC.

Produk kalebu Layar LED Outdoor, Tampilan LED Indoor, Layar LED HD Pitch Pitch Sempit, Layar LED Kanggo Rental Panggung lan Tampilan LED Fasad Outdoor.

Kita pracaya ing orientasi pelanggan, Yonwaytech tansah melu nawakake layanan kualitas dhuwur liwat karya kita.

Kanthi matur nuwun kanggo kabeh pelanggan ing 6 bawana, kita bakal terus berkembang kanggo nglayani sampeyan kanthi luwih apik.

Kabeh Ing Siji Retail Plug & muter Poster LED

Kabeh Ing Siji Retail Plug & muter Poster LED

Gampang Operasi plug lan sistem muter diatur ing, ora PC dibutuhake, luwih ngirit biaya lan trep.Super entheng bobot lan slim diatur karo piksel 1.8mm / 2.0mm / 2.5mm / 3.0mm / 4.0mm / 5.0mm ing 80 "jembaré 640mm × dhuwur 1920mm.

Stadion Perimeter LED Tampilan

Stadion Perimeter LED Tampilan

Bobot super entheng, operasi gampang kanthi kunci lan konektor cepet kanggo instalasi tetep utawa gantung.Tutup modul led polimer alus lan tutup ndhuwur lemari katun kualitas dhuwur kanggo nyegah ciloko tabrakan sajrone acara olahraga.Kabinet alloy Magnesium kanthi boros panas sing apik lan struktur sing kuwat.Bukti IP65 lan tingkat refresh 3840hz apik kanggo panggunaan stadion olahraga lan rekaman video.

Interaktif Dancing Floor Tile Tampilan LED.

Interaktif Dancing Floor Tile Tampilan LED.

Tampilan jubin lantai cerdas, terintegrasi karo IC drive interaktif kanthi cepet sajrone 0,02 milidetik.Struktur kabinèt sing kuwat lan kuwat, ngemot 2 ton saben meter persegi.IP65 anti banyu, bebas bledug, anti slip lan goresan.Digunakake sacara liar ing diskotik, pub, panggung T, konser, lan drama.acara uga kanggo instalasi tetep.Apik kanggo panggunaan jangka pendek ing pameran, pameran mobil, acara fashion utawa acara TV.

Macem-macem Jinis Tampilan Modul LED

Macem-macem Jinis Tampilan Modul LED

Outdoor P2.5, DIP P10 P16, Indoor Soft Fleksibel.Modul dipimpin sing dipercaya kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan, macem-macem pilihan pitch piksel.

babagan
YONWAYTECH

SAPA KITA?
Produsen & Eksportir Tampilan LED One-stop sing dipercaya.

SHENZHEN YONWAYTECH CO., LTD minangka pakar sing duwe spesialisasi ing TAMPILAN LED lan pratandha LED kanggo macem-macem aplikasi kayata panggung acara, pameran pameran, real estate, pariwara, bank, tentara, pusat keamanan, stasiun TV, perhotelan ritel, pusat siaran, konser, gereja, bangunan, pusat komersial, bank, restoran, pasar super, bandara, lsp.

warta lan informasi

Kawruh Tampilan Lantai Tari LED Sing Bisa Ditarik.

Kawruh Tampilan Lantai Tari LED Sing Bisa Ditarik.

Kawruh Tampilan Lantai Tari LED Sing Bisa Ditarik.Apa Lantai Tari LED?Apa Beda Lantai Tari LED saka Lantai Tari Biasa?Apa sing kudu dipikirake nalika milih lantai tari LED?Kesimpulan.Yen dibandhingake karo cahya jaman disko sadurungé, lantai dansa LED mesthi dadi ...

Deleng Rincian
Cara Nyegah Gagal "Uler" - Piksel Kolom LED Abnormal-Luminous ing Layar LED?

Cara Nyegah Gagal "Uler" - Piksel Kolom LED Abnormal-Luminous ing Layar LED?

Cara Nyegah Gagal "Uler" - Piksel Kolom LED Abnormal-Luminous ing Layar LED?Apa sampeyan wis nandhang masalah ing ngisor iki nalika sampeyan nguwasani tembok LED sing wis suwe ora digunakake?Iki minangka senar saka lampu jejer sing madhangi ora normal ...

Deleng Rincian
Soko babagan tampilan LED GOB sing bisa narik kawigaten sampeyan.

Soko babagan tampilan LED GOB sing bisa narik kawigaten sampeyan.

Soko babagan tampilan LED GOB sing bisa narik kawigaten sampeyan.GOB iku singkatan saka Gluing ing Papan.Iki minangka teknologi anyar teknologi kemasan tampilan sing dipimpin kanggo ngatasi masalah perlindungan lampu LED.Materi iki ora mung nduweni transparansi sing dhuwur banget kanggo njamin tampilan sumur ...

Deleng Rincian
Apa Tampilan LED COB Pancen?

Apa Tampilan LED COB Pancen?

Apa Tampilan LED COB Pancen?Amarga nguber manungsa saka tampilan LED definisi ultra-dhuwur, pitch piksel tampilan LED saya nyusut.Minangka teknologi tampilan generasi pisanan, tampilan SMD tradisional wis diwasa banget sawise luwih saka sepuluh taun ...

Deleng Rincian
Tampilan LED Retail Muter Peran Luwih Penting Ing Tandha Pusat Blanja

Tampilan LED Retail Muter Peran Luwih Penting Ing Tandha Pusat Blanja

Nalika kompetisi tuwuh, pengecer kudu terus-terusan golek cara inovatif kanggo narik lan narik luwih akeh pelanggan.Pelanggan saiki duwe rentang perhatian sing luwih cendhek.Mula, pengecer butuh tampilan video unik sing bisa nggumunake lan mogok ing pandang sepisanan para pelanggan.Sing...

Deleng Rincian