• stadion perimeter olahraga dipimpin tampilan
  • Ayo YONWAYTECH nemokake opsi layar sing paling cocog kanggo acara sampeyan, supaya gambar lan pariwara kanthi kualitas dhuwur ndemek kabeh penonton.

    Frekuensi tingkat refresh dhuwur kanggo njamin gambar lan video gratis sing kedhip kanggo kamera televisi lan siaran langsung sajrone pertandingan olahraga, lan iki penting banget kanggo layar LED perimeter stadion.

    Topeng modul alus lan bantal alus ing ndhuwur saben kabinet, struktur kurung mburi sing bisa diatur.

    Bantal alus bisa dipindhah lan bisa dicopot sawise nggunakake tampilan LED stadion, uga kurung bisa ditarik menyang lawang mburi tembok LED.

    Kajaba iku, layar bisa digunakake minangka layar LED rental.

    Hanging up struktur kanggo rental layar LED nggunakake liwat hanging bar lan gantry.

    Locker cepet ing saben kabinet ndhuwur lan ngisor, kiwa lan tengen kanggo instalasi cepet lan dismantling.

    Paket kasus penerbangan ndadekake luwih trep lan aman kanggo mindhah layar LED ruangan iki saka situs siji menyang situs liyane.

    Kanggo samubarang kabutuhan project tampilan LED stadion, please aran gratis kanggo hubungi kita Yonwaytech sales wakil lan kita bakal nyedhiyani solusi cocok sing ketemu lan ngluwihi requirement.

    Rincian Produk Layar LED Arena Stadion Olahraga

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita