• asffd (4)
  • Frekuensi tingkat nyegerake dhuwur kanggo ngamanake gambar lan video sing gratis kanggo kamera televisi lan siaran langsung sajrone pertandingan olahraga, lan iki penting banget kanggo layar LED perimeter stadion.

    Topeng modul alus lan bantal alus ing ndhuwur saben kabinet, struktur kurung mburi sing bisa diatur.

    Bantal empuk bisa dipindhah lan bisa dicopot sawise digunakake tampilan LED stadion, uga kurung bisa ditarik menyang lawang mburi tembok LED.

    Luwih luwih, layar bisa digunakake minangka layar LED sewa;

    Hanging up struktur kanggo nggunakake layar LED sewa liwat hanging bar lan gantry;

    Loker cepet ing saben kabinet ndhuwur lan ngisor, kiwa lan tengen kanggo instalasi cepet lan pembongkaran.

    Paket kasus penerbangan nggawe luwih gampang lan aman kanggo mindhah layar LED ruangan iki saka siji situs menyang situs liyane.

    Kanggo kabutuhan proyek tampilan LED stadion sampeyan, aja bebas hubungi wakil penjualan Yonwaytech lan bakal menehi solusi sing cocog kanggo memenuhi kebutuhan sampeyan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita