• stadion perimeter olahraga dipimpin tampilan
  • Iklan tetep njaba ruangan dipimpin layar p8 SMD padhange dhuwur ≥6500nits / sqm.

    Tingkat refresh 3840hz lan kinerja kontras sing jelas priksa manawa papan reklame sing dipimpin digital sampeyan biasane narik kawigaten.

    Solusi hemat energi 1/3 ngirit konsumsi daya dibandhingake karo normal.
    256mmX128mm ukuran modul apik kanggo lemari wesi selaras karo ip65 bukti.
    320mmX160mm lan 320mmX320mm cocok ing bobot entheng 960mmX960mm die-casting alloy aluminium diatur ip65 sinyal bukti banyu lan plug daya.
    ..................
    We nyedhiyani rega cukup lan layanan dipercaya ing pasar domestik lan jaban rangkah dening R&D technical kita dhewe lan 13+ taun macem-macem pengalaman ing Pabrik lan konsultasi tampilan LED.

    Welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane, nalika ngirim priksaan, kabari kita:
    1. Apa syarat kanggo ukuran layar sing dipimpin lan padhang?Ing njero ruangan utawa njaba digunakake?
    2. Apa aplikasi kasebut?Iklan?Komersial eceran utawa sewa panggung?
    3. Jeneng sampeyan, jeneng perusahaan, Email utawa situs web?
    ..................

    Smart dapper led digital cube.
    p2.5mm ruangan dhuwur definisi nyata ip65.
    6000nits padhange 90 DEG.beveled desain video rapi.
    Wireless remote kontrol awan, operasi gampang.
    Pilihan sing apik kanggo tandha kubus digital sing narik kawigaten, nanging mung cocog karo jeneng sing cendhak.

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita