• stadion perimeter olahraga dipimpin tampilan
  • Super slim 640mmx480mmx60mm desain kabinèt ngarep rapi ing ukuran standar 320mmx160mm modul karo pitch piksel P1.25,P1.53,P1.66,P1.86,P2,P2.5,P3.076,P4 opsional karo kabutuhan.

    Panyebaran panas sing sepi lan apik banget die cast aluminium alloy mimpin kabinet terpadu kabeh komponen layar sing dipimpin, ngindhari karya ngeluhake modul perakitan, nyilikake lampu sing dipimpin rusak nalika instalasi.

    Layanan ngarep cepet magnetik modular kanthi alat njaga vakum, ngirit ruang lan tenaga kerja maksimal.
    Kabel internal ngasilake kabinet kanthi tampilan sing luwih apik lan luwih stabil nglawan gangguan eksternal.
    Aplikasi macem-macem kaya langsung dipasang ing tembok, gantung, nyekel struktur, tv sing bisa dipindhah, lsp.
    ..................
    We nyedhiyani rega cukup lan layanan dipercaya ing pasar domestik lan jaban rangkah dening R&D technical kita dhewe lan 13+ taun macem-macem pengalaman ing Pabrik lan konsultasi tampilan LED.

    Welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane, nalika ngirim priksaan, kabari kita:
    1. Apa syarat kanggo ukuran layar sing dipimpin lan padhang?Ing njero ruangan utawa njaba digunakake?
    2. Apa aplikasi kasebut?Iklan?Komersial eceran utawa sewa panggung?
    3. Jeneng sampeyan, jeneng perusahaan, Email utawa situs web?
    ..................

    Super Slim HD Narrow Pixel Fine Pitch LED Layar LEDTV LEDPOSTER ing pusat studio keamanan printah

    Super Slim HD Narrow Pixel Pitch 16:9 Layar LED.

    Minangka tampilan pitch apik generasi anyar, dipimpin kabinèt sakabèhé kekandelan ing 35mm, jembaré 600mm x dhuwur 337.5mm.

    Panel aluminium die-casting presisi tinggi CNC, tanpa kipas sing sepi lan boros panas banget.

    Piksel kasedhiya P0.9375 / P1.25 / P1.56 / P1.875.

    Kabeh ing siji led tv lan lantai stand plug playing led poster bisa diatur uga.Kabinet kabel internal ngasilake tampilan sing luwih apik lan luwih stabil marang gangguan eksternal.

    Universal ing tembok dipasang, gantung instalasi kanggo tembok video sing cetha & mulus kanthi kunci cepet lan pin lokasi.

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita