• stadion perimeter olahraga dipimpin tampilan
  • Turis Nemu Pengalaman Immersive Beda Kanthi Macem-macem Sistem Tampilan LED Ing Terminal.

    Teknologi video saiki nggawe luwih gampang kanggo nggayuh luwih akeh wisatawan ing dina tartamtu kanthi informasi lan pariwara sing cocog, menehi kebebasan lan keluwesan para pengiklan.

    Kanggo wong sing lelungan, ora ana sing luwih mumetake tinimbang ora bisa gampang entuk informasi ing bandara babagan penerbangan lan informasi liyane sing ora kaetung kanggo nggawe lelungan luwih gampang.

    Bandara lan terminal transportasi liyane kayata dalan gedhe utawa stasiun metro, stasiun bis antarkota, duwe tantangan kanggo komunikasi karo wong sing seneng lelungan ing 24/7.

    Wis suwe ora ana iklan lampu statis lan monitor TV.

    Kanthi kemajuan teknologi lan produk tampilan sing dipimpin, fasilitas transportasi iki bisa nggawe ruang immersive, efektif lan efisien kanthi nggunakake teknologi Tampilan video sing dipimpin.

    YONWAYTECH mimpin produk tampilan lan bandara solusi sistem tampilan digital dirancang karo pangguna pungkasan ing atine.

    Kanthi antarmuka sing gampang digunakake, sampeyan bisa nganyari citra tampilan kanthi cepet, lan njaga pesen kanthi cepet.

    Saka tembok video sing lancar nganti tampilan sisih pindho kanthi bobot entheng cukup kanggo digantung saka langit-langit.

    Yonwaytech state-of-the-art sistem tampilan digital mimpin bisa salaras karo jinis arsitektur ana.

     

     

    Kanthi sawetara kaluwihan gedhe, kayata padhang dhuwur, pangopènan sing gampang, lan desain ukuran sing fleksibel.

    Papan tampilan simbol sing dipimpin stands metu saka wong akeh lan dadi signage digital paling populer kanggo ngirim pesen.

    Kanggo penumpang sing mung istirahat utawa transfer cendhak, bandara minangka papan kanggo entuk kesan pertama babagan kutha utawa negara.

    Modul tampilan dinamis LED ora mung jendhela praktis kanggo nuduhake informasi Nanging uga nduweni fungsi hiasan.

    Poster LED uga asring katon ing bandara lan stasiun metro utawa dalan gedhe.

    Kanthi Lowly lan gembong ing ngisor, Lan poster LED gampang diselehake ing lokasi sing beda kanggo tampilan.

    Minangka alternatif kanggo rollup, Wektu - ganti gambar lan padhange dhuwur LED poster bisa sampeyan mesthi bakal nggedhekake efektifitas iklan.

     

    Tampilan LED fleksibel digunakake luwih kreatif ing desain kanggo terminal bandara.

    Kaluwihan gedhe saka modul fleksibel.

    Kang digunakake kanggo nggawe tampilan LED fleksibel, Fitur iki menehi Desainer bayangan luwih akeh kanggo nggawe wangun Creative mimpin simbol Papan tampilan.

    Kayata gelombang, pita, kolom, utawa wangun S, lsp.

    Penampilan sing luar biasa ora bakal kaget para penumpang pengalaman sing ora bisa dilalekake sajrone Tetep ing bandara.

    Apa maneh pengaruhe. Bola mata pariwara bisa digayuh.

    Ngeklik Kanggo Rincian Produk Layar LED Gegandhengan Solusi Signage Transportasi

    ledposter.bandara

    https://www.yonwaytech.com/products/

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita