• stadion perimeter olahraga dipimpin tampilan
  • Spanduk sing dipimpin rak cerdas kanggo pasar komersial ritel.

    Spanduk dipimpin Smartshelf.

    Aplikasi LED kanthi inovatif ing supermarket, resolusi paling apik nggedhekake eyeballs sing diraih ing papan sing winates#Toko #toko.

    COB tech led modul kasedhiya piksel 1.25mm/1.56mm/1.875mm.

    600mm / 23.62 ", 900mm / 35.43" / 1200mm / 47.24 "ukuran differet opsional kanggo aplikasi beda.

    Waterproof, Dustproof, Anti-statis, tabrakan kinerja excellence.

    Opsi Kontrol Wifi / APLIKASI / 4G, konsumsi daya ultra-rendah.

    Kontrol gampang tanpa PC, ngirit biaya.