• stadion perimeter olahraga dipimpin tampilan
  • 10 set led#postering tuwa siap kanggo pindhah.

    3840Hz refresh#urip #videodiatur karo chip dipimpin dipercaya ing pedestal movable, 2.5mm#pikseling 80" 640mm×1920mm tekan résolusi 256dots×768dots.

    Ora ana PC sing dibutuhake, luwih hemat biaya, konten sing disimpen ing poster lan dianyari liwat jaringan utawa USB, luwih dipercaya lan operasi luwih gampang.

    Nganyarke kanthi gampang kanggo resolusi 1.8mm utawa 2.0mm sing luwih apik kanggo nambah investasi sampeyan ing poster sing padha.