• OUR SOLUTION2
  • Sopo KITA?
    ------ Produsen & Eksportir Tampilan LED Satu Hubungan sing dipercaya.
    SHENZHEN YONWAYTECH CO., LTD minangka ahli sing spesialisasine ing LED DISPLAY lan pratandha LED kanggo macem-macem aplikasi kaya panggung acara, pameran pameran, real estate, pariwara, bank, tentara, pusat keamanan, stasiun TV, keramahan ritel, pusat siaran, konser, greja, bangunan, pusat komersial, bank, restoran, super market, bandara, lsp.
    Perusahaan didegaké ing 2015 karo tim sing nyedhiyakake industri tampilan sing dipimpin wiwit taun 2006.
    Kanthi semangat integritas, hormat, keunggulan lan empati, Yonwaytech mbangun lan njaga kapercayan jero karo para pelanggan, vendor, lan tim kita.
    Yakin karo orientasi pelanggan, Yonwaytech mesthi nawakake layanan berkualitas tinggi liwat karya kita.
    Kanthi matur nuwun kanggo kabeh pelanggan ing 6 bawana, kita bakal terus maju kanggo ngladeni sampeyan kanthi luwih apik.

    Apa sing kudu kita lakoni?

    SHENZHEN YONWAYTECH CO., LTD minangka pemasok global khusus kanggo desain, pabrik, lan layanan LED DISPLAY lan tondo digital.
    Kita nyedhiyakake solusi SCREEN LED kanggo macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan, kalebu kaya layar dipimpin piksel sempit HD, tampilan dipimpin tetep njero ruangan, layar led sewa panggung njero ruangan, poster sing dipimpin ritel, tampilan layar bola sing ora teratur, layar dipimpin alun njero ruangan, layar pilar LED, tampilan sing dipimpin transparan, tampilan sing fleksibel, tampilan sing dipimpin komersial, layar sing dipimpin ndhuwur taksi, tampilan sing dipimpin rak cerdas, tampilan sing dipimpin warna luar ruangan, tampilan sing dipimpin banyu acara outdoor, tampilan sing dipimpin tirai, layar dipimpin IP67 outdoor, tampilan dipimpin hemat energi , tampilan LED stadion, tampilan perimeter lan tampilan led khusus kanggo proyek sing disesuaikan.

    Kanthi pitulung mesin canggih seri lengkap lan peralatan canggih sing nutupi kabeh spektrum proses manufaktur kalebu R&D, teknik, cetakan lan manufaktur, Yonwaytech kanthi ketat nglakokake peraturan sistem pengawasan mutu internasional ISO9001 kanthi kapasitas produksi 3,000 meter persegi tampilan LED saben wulan
    Saben barang bakal ngalami tes ketegangan udara sing ketat, tes geter, tes suhu dhuwur lan sithik lan penuaan produk 72 jam sadurunge dikirim.

    Kita nyedhiyakake layanan pra-sales 24/7 lan dhukungan teknis kanggo klien, proposal teknis utawa anggaran proyek bisa diwenehake.
    Proyek sing disesuaikan karo sketsa sistematis lan desain otak karo klien nalika layanan sales.
    Dhukungan lan pelatihan teknis gratis bisa diwenehake kanggo klien, garansi 2-5 taun opsional miturut kabutuhan klien.
    Tampilan sing dipimpin nduweni kualifikasi kanggo macem-macem pasar kanthi sertifikat kayata CE, EMC, UL, ETL, IECEE, SASO lsp.

    Kanthi pengalaman akeh ing industri tampilan LED, kita ngidini para pelanggan entuk solusi paling apik kanthi kualitas layar paling apik plus rega sing cukup