• stadion perimeter olahraga dipimpin tampilan
  • FAQjuan
    1.Apa tampilan LED?

    Ing wangun sing paling gampang, Tampilan LED minangka panel datar sing digawe saka dioda LED abang, ijo lan biru cilik kanggo makili gambar video digital kanthi visual.

    Tampilan LED digunakake ing saindenging jagad kanthi macem-macem wujud, kayata papan reklame, ing konser, ing bandara, golek dalan, omah ibadah, signage ritel, lan liya-liyane.

    Manggahubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

    2. Apa pitch piksel tampilan sing dipimpin?

    Minangka gegayutan karo teknologi LED, piksel saben LED individu.

    Saben piksel nduweni nomer sing digandhengake karo jarak tartamtu antarane saben LED ing milimeter - iki diarani pitch piksel.

    Sing ngisor ingpitch pikselnomer punika, nyedhaki LED ing layar, nggawe Kapadhetan piksel luwih lan resolusi layar luwih.

    Sing luwih dhuwur pitch piksel, luwih adoh LED, lan mulane resolusi sing luwih murah.

    Pitch piksel kanggo tampilan LED ditemtokake adhedhasar lokasi, njero ruangan / ruangan, lan jarak ndeleng.

    Manggahubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

    3. Apa nits ing padhange tampilan led?

    Nit minangka unit ukuran kanggo nemtokake padhange layar, TV, laptop, lan liya-liyane.Ateges, luwih gedhe jumlah nits, tampilan sing luwih cerah.

    Jumlah rata-rata nits kanggo tampilan LED beda-beda - LED njero ruangan 1000 nits utawa luwih padhang, dene LED ruangan diwiwiti ing 4-5000 nits utawa luwih padhang kanggo saingan karo sinar srengenge langsung.

    Secara historis, TV untung dadi 500 nits sadurunge teknologi berkembang - lan babagan proyektor, diukur ing lumen.

    Ing kasus iki, lumen ora padhang kaya nits, mula tampilan LED ngasilake gambar sing luwih dhuwur.

    Ana sing kudu dipikirake nalika mutusake resolusi layar kanthi nimbang padhange, luwih murah resolusi tampilan LED, luwih padhang sampeyan bisa entuk.

    Iki amarga amarga dioda luwih adoh, sing menehi ruang kanggo nggunakake dioda sing luwih gedhe sing bisa nambah nits (utawa padhang).

    Manggahubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

    4. Suwene ora tampilan LED?

    Dibandhingake karo umur layar LCD ing 40-50,000 jam,

    tampilan LED digawe nganti 100.000 jam - tikel kaping pindho umur layar.

    Iki bisa rada beda-beda adhedhasar panggunaan lan kepiye tampilan sampeyan dijaga.

    Manggahubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

    5. Layar LED Digital vs proyektor - Kang luwih apik?

    Bisnis liyane wiwit milihlayar LEDkanggo kamar patemon nanging luwih apik tinimbang proyektor?

    Ing ngisor iki sawetara faktor sing kudu ditimbang:

    1. Padhang lan kualitas gambar:

    Layar proyektor rada adoh saka sumber cahya (proyektor), saengga gambar ilang padhang amarga proses proyeksi.

    Dene layar LED digital minangka sumber cahya, mula gambar bakal katon luwih padhang lan luwih asri.

    2. Ukuran layar:

    Ukuran lan resolusi gambar sing digambarake diwatesi, dene ukuran lan resolusi tembok LED ora ana watesan.

    Sampeyan bisa milih YONWAYTECH njero ruangantampilan pitch piksel sempitkanthi resolusi HD, 2K utawa 4K kanggo pengalaman ndeleng sing luwih apik.

    3. Ngitung biaya:

    Layar LED digital bisa uga luwih larang tinimbang proyektor ing ngarep nanging nimbang biaya ngganti bolam lampu ing layar LED vs mesin cahya anyar ing proyektor.

    Mangga hubungi kita kanggo luwihinformasi.

    6. Kepiye carane aku ngerti panel LED apa sing paling apik kanggo aku?

    Nemtokake apasolusi tampilan LEDpaling apik kanggo sampeyan gumantung ing sawetara faktor.

    Sampeyan kudu takon dhewe - apa iki bakal diinstaling jero ruanganutawanjobo?

    Iki, langsung saka bat, bakal mbatesi pilihan sampeyan.

    Saka ing kono, sampeyan kudu nemtokake ukuran tembok video LED sampeyan, resolusi apa, apa kudu seluler utawa permanen, lan carane kudu dipasang.

    Yen sampeyan wis mangsuli pitakon kasebut, sampeyan bakal bisa ngerteni panel LED apa sing paling apik.

    Elinga, kita ngerti manawa ukuran siji ora cocog karo kabeh - mulane ditawakakesolusi adatuga.

    Mangga hubungi kita kanggo luwihinformasi.

    7.Kualitas vs rega - Sing luwih penting?

    Panel LED digital kualitas dhuwur ora kudu biaya bumi.

    Amarga hubungan sing apik banget lan dawa karo pemasok, sampeyan bakal entuk akses menyang teknologi paling anyar kanthi rega sing cukup.

    Ing YONWAYTECHTampilan LED, kita mangertos manawa klien kita butuh layar LED sing dipercaya lan tahan lama, mula kita nyedhiyakake.

    Mangga hubungi kita kanggo luwihinformasi.

    8. Kepiye carane ngirim konten kanggo ngontrol tampilan?

    Nalika ngontrol konten ing tampilan LED, pancen ora beda karo TV sampeyan.

    Sampeyan nggunakake controller ngirim, disambungake dening macem-macem input kaya HDMI, DVI, etc., lan plug ing piranti apa wae sing pengin digunakake kanggo ngirim isi liwat controller.

    Iki bisa dadi tongkat Amazon Fire, iPhone, laptop, utawa malah USB.

    Iku luar biasa prasaja kanggo nggunakake lan fungsi, amarga iku teknologi sing wis digunakake saben dina.

    Mangga hubungi kita kanggo luwihinformasi.

    9. Apa pertimbangan nalika milih solusi tampilan digital?

    1. Panggonan

    Ing njero ruangan vs njobo, lalu lintas mlaku utawa kendaraan, aksesibilitas.

    2. Ukuran

    nimbanglayar led digital ukuran apabakal pas ing papan sing kasedhiya, njamin visibilitas maksimal.

    3. Padhang

    Sing luwih padhang layar sing dipimpin, luwih akeh konsumsi daya nanging peteng banget lan visibilitas bakal dadi masalah, gumantung saka panggonane.

    Mangga hubungi kita kanggo luwihinformasi.

    10. Apa bedane antarane layar led njero ruangan lan ruangan?

    Digital njabaLEDlayarbiasane digunakake kanggo kampanye branding lan marketing amarga bisa menehi tampilan warna lengkap lan tingkat padhang sing dhuwur banget.

    Lan panggonan njaba biasane nggedhekake pamirsa potensial.

    Panel led digital ruangan dilengkapiratings anti banyu luwihlan digawe saka bahan sing luwih awet kanggo tahan lingkungan sing atos lan suhu dhuwur.

    Layar LED njero ruangan becik kanggo aplikasi njero ruangan.

    Ingtampilan led digital njero ruanganteknologi bisa kanggo kurban spektrum werna luwih sarwa lan jenuh.

    Ing ngisor iki minangka faktor sing nuduhake prabédan antarane layar LED njero ruangan lan ruangan.

    1. Padhang

    Iki minangka salah sawijining bedane sing paling jelas ing antarane layar tampilan LED njero ruangan lan ruangan.

    Layar LED ruangan ngemot akeh LED padhang ing siji piksel supaya bisa menehi padhange sing dhuwur banget supaya bisa saingan karo sorotan saka srengenge.

    Tampilan njaba ruangannawakake padhange kaping pirang-pirang luwih saka layar LED Indoor.

    Layar LED njero ruangan ora kena pengaruh srengenge, lan umume mung kudu saingan karo cahya ruangan, mula kurang padhang kanthi standar.

    Tampilan led njero ruangan Yonwaytech nyedhiyakake padhange sing sithik nanging warna lan jenuh sing padha ing solusi tingkat refresh sing dhuwur.

    2. Kahanan cuaca njaba

    Layar LED njababiasane duweIP65 anti banyurating amarga kudu anti bocor, anti banyu, lan tahan bledug.

    Yonwaytech tampilan led njaba digawe supaya bisa diwaca ing suryo srengenge lan tahan kanggo suhu dhuwur.

    Rating waterproofing layar LED njero ruangan biasane ana ing IP20.

    Dheweke ora mbutuhake resistensi sing padha karo lingkungan njaba.

    3. Resolusi Tampilan LEDmilih

    Ingpitch piksel (kapadhetan utawa cedhak piksel)ing tampilan LED, beda antarane layar tampilan njero ruangan lan njaba.

    Layar LED ruangan duwe pitch piksel sing luwih gedhe lan resolusi sing luwih murah amarga biasane bakal dideleng saka jarak sing luwih adoh.

    Tampilan led njero ruangan mesthi mbutuhake pitch piksel cilik amarga jarak pandang sing cendhak lan ukuran sing diwatesi.

    4. Konten Player Hardware & Software

    Piranti keras lan piranti lunak nyambung menyang layar LED lan ngirim sinyal video lan data sing cocog kanggo nampilake konten.

    Hardware lan piranti lunak kontrol beda-beda saka sistem dirancang khusus lengkap sing ngidini pangolahan jadwal canggih karo input data dinamis, kanggo piranti lunak prasaja lan pangguna-loropaken karo fungsi minimal.

    3D njaba layar LEDmbutuhake hardware controller ruangan nggronjal kanggo tujuan puter maneh.

    Kontroler iki umume mbukak program piranti lunak sing duwe hak cipta sing ngatur konten ing layar LED lan uga menehi akses remot lan diagnosa tandha.

    Layar LED njero ruangan umume duwe integrasi sing gampang lan cepet karo sawetara sumber input.Sumber daya iki kalebu pengontrol kasar (kaya ingnjaba ruanganwudatampilan LED 3D mripat), kertu memori, laptop/PC perusahaan, utawa pengontrol sing luwih murah sing ora kasar.

    Fleksibilitas ing hardware controller mbukak pilihan kanggo nggunakake sawetara program lunak saka larang kanggo inexpensive kanggo nggunakake ora ana ing kabeh.

    Manggahubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

    11. Carane dhuwur saka resolusi mimpin tampilan aku kudu?

    Nalika nerangakeresolusi tampilan LED sampeyan, penting kanggo nimbang sawetara faktor: ukuran, jarak ndeleng, lan isi.

    Tanpa ngelingi, sampeyan bisa kanthi gampang ngluwihi resolusi 4k utawa 8k, sing ora realistis kanggo ngirim (lan nemokake) konten ing tingkat kualitas kasebut kanggo diwiwiti.

    Sampeyan ora pengin ngluwihi resolusi tartamtu, amarga sampeyan ora bakal duwe isi utawa server kanggo drive.

    Dadi, yen tampilan LED katon luwih cedhak, sampeyan pengin pitch piksel sing luwih murah kanggo ngasilake resolusi sing luwih dhuwur.

    Nanging, yen tampilan LED sampeyan gedhe banget lan ora dideleng kanthi cedhak, sampeyan bisa lolos kanthi pitch piksel sing luwih dhuwur lan resolusi sing luwih murah lan isih nduweni tampilan sing apik.

    Mangga hubungi kita kanggo luwihinformasi.

    12.Apa tegese layar led hemat energi katoda umum?

    Katoda umum minangka aspek teknologi LED sing minangka cara sing luwih efisien kanggo ngirim daya menyang dioda LED.

    Cathode umum menehi kemampuan kanggo ngontrol voltase kanggo saben warna dioda LED (Abang, Ijo & Biru) kanthi individu supaya sampeyan bisa nggawe tampilan sing luwih hemat energi, lan uga ngilangi panas kanthi luwih rata.

    Kita uga nyebatakenTampilan LED hemat energi

    Mangga hubungi kita kanggo luwihinformasi.

    13. Apa keuntungan saka signage dipimpin digital saka YONWAYTECH?

    1. Luwih efisien

    Papan tandha digital ing area tunggu pelanggan utawa klien bisa nyedhiyakake informasi hiburan lan mbiyantu, nggawe wektu katon luwih cepet.

    2. Tambah revenue

    Showcase produk lan layanan, nawakake khusus lan promosi.

    Adol papan iklan menyang bisnis sing ora saingan lan nikmati dodolan lan penghasilan tambahan.

    Tundhuk persetujuan ijin sing relevan biasane.

    3. Komunikasi apik karo pelanggan lan karyawan

    Tandha Digital LEDbisa ngirim warta penting, informasi lan nganyari kanggo loro karyawan lan pelanggan ing wektu nyata.

    4. Olahpesen up-to-date

    Nggunakake signage LED YONWAYTECH, pengiklan bisa kanthi ati-ati ngawasi efektifitas kampanye lan ngowahi isi kanthi sakcepete.

    5. Kesan pisanan pungkasan

    LED Display digital signagenjaba utawa njero bisnis sampeyan ora mung narik kawigaten para pelanggan potensial, nanging menehi kesan sing beda yen bisnis sampeyan cerdas lan maju.

    Mangga hubungi kita kanggo luwihinformasi.

    14. Apa proses produksi sampeyan?

    1. Departemen produksi nyetel rencana produksi nalika nampa pesenan produksi diutus ing pisanan.
    2. Pawang materi menyang gudang njupuk bahan.
    3. Siapke piranti kerja sing cocog.
    4. Sawise kabeh bahan wis siap,Bengkel produksi tampilan LEDmiwiti prodhuksi kaya SMT, gelombang-soldering, modular bali Paint anti-karat, modular ngarep bukti banyu gluing ing tampilan led ruangan, topeng ngaco, etc.

    5. LED Modul tes tuwa ing RGB lan kebak putih karo luwih saka 24 jam.

    6. LED Display perakitan karya karo operator trampil kita.

    7. LED Tampilan workshop tes tuwa karo luwih saka 72 jam tuwa ing RGB lan kanthi putih, uga muter video.

    8. Personel kontrol kualitas bakal nindakake inspeksi kualitas sawise prodhuk final diprodhuksi, lan packaging bakal miwiti yen maringaken pengawasan.
    9. Sawise kemasan, produk bakal mlebu ing gudang produk sing siap dikirim.

    Mangga hubungi kita kanggo luwihinformasi.

    15. Suwene wektu pangiriman produk normal sampeyan?

    Kanggo conto, wektu pangiriman ing 5 dina kerja.

    Kanggo produksi massal, wektu pangiriman yaiku 10-15 dina sawise kita nampa prepayment.

    Wektu pangiriman bakal efektif sawise ① kita nampa simpenan, lan ② entuk persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.

    Yen wektu pangiriman ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, priksa syarat sampeyan ing dodolan sampeyan.

    Ing kabeh kasus, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan, biasane, tampilan sing dipimpin YONWAYTECH bisa nindakake paling apik kanggo cocog karo kabutuhan sampeyan.

    Mangga hubungi kita kanggo luwihinformasi.

    16. Kepiye babagan biaya pengiriman?

    Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang.

    Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang.

    Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe.

    Persis tarif barang sing mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.

    Mangga hubungi kita kanggo luwihinformasi.

    17. Apa piranti komunikasi online sing sampeyan duwe?

    Piranti komunikasi online perusahaan kita kalebu Tel, Email, Whatsapp, Messenger, Skype, LinkedIn, WeChat lan QQ.

    Mangga hubungi kita kanggo luwihinformasi.

    18. Apa garansi produk?

    We njamin bahan lan pakaryan kita.

    Janji kita bakal nggawe sampeyan wareg karo produk kita.

    Preduli saka apa ana babar pisan, kita goal perusahaan kanggo ngatasi lan ngatasi kabeh masalah customer, supaya everyone wareg karo pindho menang.

    Mangga hubungi kita kanggo luwihinformasi.

    19. Apa hotline keluhan lan alamat email sampeyan?

    Yen sampeyan duwe rasa ora puas, kirim pitakonan sampeyan menyanginfo@yonwaytech.com.
    Kita bakal hubungi sampeyan ing 24 jam, matur nuwun kanthi sanget kanggo toleransi lan dateng.

    Mangga hubungi kita kanggo luwihinformasi.

    PENGEN KERJA DENGAN KAMI?