• stadion perimeter olahraga dipimpin tampilan
  • APA YANG BISA DILAKUKAN YONWAYTECH NARROW PIXEL PITCH LED DISPLAY UNTUK SIARAN STUDIO lan DINDING VIDEO KAMAR KONFERENSI?

    Teknologi tampilan digital HD kanggo nambah efisiensi kerja lan nambah efek panggung ndadekake tren anyar ing kamar kontrol siaran.

    Kanthi pendalaman bertahap saka teknologi digital, jaringan lan informasi ing industri radio lan televisi, sinyal analog diowahi dadi sinyal digital.

    Aplikasi tampilan digital definisi dhuwur lan ngawasi cerdas dadi saya akeh digunakake, sing nggawa revolusi kanggo studio virtual tradisional.

    Reliable kanggo Mission Critical Gunakake.

    Saka desain industri pigura logam sing kuat nganti paten teknologi pasokan listrik berlebihan sing digawe dhewe, tembok video LED Yonwaytech dirancang kanggo lingkungan 7x24 jam sing kritis.

    kinerja pinunjul.

    Kompatibilitas karo suhu warna saka 3200k nganti 9300k lan luwih saka 3840 tingkat refresh dhuwur, nganti 65536 tingkat padhange aplikasi imbuhan, lan kontrol imbangan werna abu-abu alus mung sawetara fitur sing kasedhiya ing Yonwaytech LED tampilan, nggawe padha unik cocog kanggo ing udara. .

    Input HD-SDI sing kasedhiya ing sawetara model nggawe sambungan menyang infrastruktur warisan dadi gampang.Tembok video LED sing mulus nyedhiyakake kanvas kanggo berita, olahraga utawa acara sing dipentasake.

    YONWAYTECH LED nawakake macem-macem definisi dhuwurTampilan LED Pitch Pixel sing apikproduk karo fitur saka entheng, kekandelan lancip, kinerja tampilan banget, teknologi splicing rapi lan liyane.

    Solusi Tembok Video LED YONWAYTECH mesthi dadi pilihan sing luwih apik.

    Kasedhiya ing macem-macem ukuran lan piksel, produk kita mesthi bisa nyampurnakake solusi kanggo proyek LED sampeyan.

    DETAIL PRODUK LAYAR LED LAYAR RINDU DALAM RUANGAN

    Yonwaytech16:9 Golden rasioKabinet LED Kab 600mm x 337.5mmkasedhiya ing pitch piksel p0.9375mm, p1.25mm, p1.5625mm, p1.875mm, p2.5mm good kanggo 2K / HD / 4K…… Sinyal Dot To Dot Display

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita