• asffd (4)
  • Teknologi tampilan digital HD kanggo nambah efisiensi kerja lan nambah efek panggung ngaktifake tren anyar ing ruangan kontrol siaran.

    Kanthi teknologi digital, jaringan lan informasi ing teknologi radio lan televisi kanthi bertahap, sinyal analog kasebut diowahi dadi sinyal digital.

    Aplikasi tampilan digital definisi tinggi lan ngawasi cerdas dadi luwih akeh digunakake, sing ndadekake revolusi kanggo studio virtual tradisional.

    Dipercaya Digunakake Kritik Misi。

    Saka desain industri bingkai logam sing kuat dadi teknologi pasokan listrik keluwih-luwih sing dipatenake, tembok video LED Yonwaytech dirancang kanggo lingkungan 7x24 jam sing kritis.

    Kinerja luar biasa。

    Kompatibilitas karo suhu warna saka 3200k nganti 9300k lan luwih saka 3840 tingkat penyegaran sing luwih dhuwur, nganti aplikasi pangaturan padhange tingkat 65536, lan kontrol saldo abu-abu sing apik mung sawetara fitur sing kasedhiya ing tampilan Yonwaytech LED, saengga cocog banget kanggo panggunaan ing udara .

    Input HD-SDI sing kasedhiya ing sawetara model nggawe sambung karo infrastruktur Warisan gampang. Tembok video LED mulus nyedhiyakake kanvas kanggo warta, olahraga utawa acara panggung.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita