• stadion perimeter olahraga dipimpin tampilan
  • Sampeyan bisa nemokake macem-macem RENTAL LAYAR LED highlights saka YONWAYTECH.

    Frekuensi refresh dhuwur kanggo studio TV lan siaran langsung sing ngluwihi 4000Hz, njamin gambar kasetyan tanpa kedhep.

    Layar LED Rental digabungake karo sistem rigging kanthi cepet kanthi mekanisme kunci cepet, lemari bisa dirakit kanthi cepet, lan kabeh layar disambungake kanthi aman.

    Desain tampilan LED rental Ultra slim ndadekake layar LED panggung katon luwih apik. Dadi ora mung nyedhiyakake gambar sing cetha lan lancar, werna sing cetha lan cerah nggawa kinerja visual sing apik tenan, layar kasebut minangka pemandangan sing apik lan apik.

    Desain layar LED bobot entheng entuk manfaat akeh kanggo instalasi lan bongkar sing gampang lan cepet, ngirit biaya operasi lan pengiriman.

    Die cast aluminium tampilan LED dibangun kanggo kekiatan lan bisa tahan kerep babak mobilisasi lan instalasi saka Yonwaytech.

    Biasane layar LED panggung dilengkapi pemroses video kaya X1, LVP919s, LVP615S lan sapiturute kanggo nyadari sawetara syarat input sinyal lan efek gambar.

    Dilengkapi sistem audio lan video profesional, Tembok LED panggung bisa nggawe pemandangan virtual lan efek warna sing jelas.

    YONWAYTECH LED nawakake macem-macem produk Tampilan LED Rental Indoor & Outdoor kanggo acara, panggung, toko, studio televisi, ruang rapat, instalasi AV profesional lan papan liyane.

    Sampeyan bisa milih seri sing cocog kanggo aplikasi rental.

    Pitch Pitch saka P1.953mm nganti P4.81mm kanggo Tampilan LED Rental Indoor lan saka P2.976mm nganti P5.95mm kanggo Layar LED Rental ruangan.

    Rincian Tampilan LED Rental Panggung Kanggo Konser, Teater, Acara Gereja.

    https://www.yonwaytech.com/indoor-outdoor-led-module/

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita