• asffd (4)
  • Frekuensi nyegerake dhuwur kanggo studio TV lan siaran langsung sing ngluwihi 4000Hz, ngasuransiake gambar kasetyan tanpa kelip-kelip;

    Layar LED sewa kalebu sistem rigging cepet kanthi mekanisme kunci cepet, lemari bisa dipasang kanthi wektu sing cendhak, lan layar wutuh bisa disambungake kanthi lancar;

    Desain tampilan LED sing ramping Ultra nggawe tampilan LED panggung sing luwih apik. Dadi ora mung nyedhiyakake gambar sing tajem lan alus, warna sing jelas lan apik banget bisa nampilake kinerja visual, layar kasebut dhewe minangka pemandangan sing apik banget;

    Desain layar LED bobot entheng entuk manfaat banget kanggo instalasi lan pembongkaran sing gampang lan cepet, ngirit biaya sajrone operasi lan pangiriman.

    Tampilan LED aluminium cor digawe dibangun kanggo kekiatan lan tahan tahan mobilisasi lan instalasi saka Yonwaytech.

    Biasane layar LED panggung dilengkapi prosesor video kaya X1, LVP609s, LVP615S lsp kanggo nyadari sawetara syarat input sinyal lan efek gambar.

    Dilengkapi karo sistem audio lan video profesional, panggung LED Wall bisa nggawe adegan virtual lan efek warna sing jelas.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita