• stadion perimeter olahraga dipimpin tampilan
  • YONWAYTECH minangka produsen tampilan sing dipimpin profesional global, kita duwe kontrol kualitas tampilan LED sing ketat saka bahan mentah nganti pungkasan produk sajrone proses produksi.

    Kanggo entuk kinerja sing paling apik kanggo layar LED lan sistem kontrol tampilan LED, yonwaytech nduweni kontrol kualitas input tampilan LED sing ketat saka bahan kanggo kontrol kualitas output.

    Kayata chip LED, IC nyopir, modul LED lan kabinet LED kanggo panel tampilan LED.

    kontrol kualitas (6)

    A;LED Lamps

    LED sing digunakake kanggo tampilan led njero ruangan utawa ruangan sing duwe linuwih lan kontras sing dhuwur, sudut pandang sing amba lan konsistensi sing apik sing nyukupi kabutuhan tingkat refresh sing dhuwur, skala abu-abu sing dhuwur lan tetep warna alami kanthi seragam warna sing paling apik.

    kontrol kualitas (2)

    Kabel tembaga utawa chip sing dipimpin kabel emas sing disesuaikan kanggo njamin tampilan sing dipimpin kualitas paling apik.

    Tampilan padhange sing disesuaikan kanthi opsional kanggo kabutuhan proyek sampeyan.

     

    B; modul LED

    Kanggo entuk kinerja visual sing paling apik saka yonwaytech njero ruangan ruangan ruangan ruangan utawa tampilan sing dipimpin, kita nggunakake IC Driving paling apik ing modul sing dipimpin, kayata MBI5124, ICN2038, ICN2153, ICN2053, MBI5153 kanthi tingkat refresh dhuwur> 1920HZ, abu-abu dhuwur tingkat karo teknologi paling anyar.

    2.0mm kekandelan karo 4 lapisan tembaga diatur ing Papan PCB kita kanggo mesthekake boros panas uga Sejatine.

    kontrol kualitas (1)

    Indoor tetep p2.5 dipimpin modul pcb 4 lapisan 2.0mm tembaga laying.

    kontrol kualitas (3)

    Outdoor tetep p2.5 dipimpin modul pcb 4 lapisan 2.0mm tembaga laying.

    kontrol kualitas (4)

    Fleksibel soft led modul display 1.56mm, 1.875mm, 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm, 4.0mm...etc.

    kontrol kualitas (5)

    Layanan ngarep ruangan dipimpin modul 3.91mm, 4.81mm, 5.33mm, 6.67mm, 8mm, 10mm, 16mm (DIP) ... etc.

    C: Kabinet LED Kab

    Kabeh cuaca kanggo lingkungan ruangan, bisa mlaku kanthi lancar ing kahanan cuaca apa wae.

    Kelas proteksi dhuwur saka jaminan IP65, daya tahan, linuwih, Anti-ultraviolet lan ajeg.

    kontrol kualitas (7) kontrol kualitas (8)

    Outdoor IP65 baja wesi tahan banyu sing disesuaikan karo kabinet dipimpin.

    Digunakake ing jarak piksel 2.5mm, 2.9mm, 3.0mm, 3.3mm, 3.84mm, 3.91mm, 4.0mm, 4.81mm, 5.0mm, 6.0mm, 6.67mm, 8.0mm, 10.0mm, 16mm, 20mm ... lsp.

    kontrol kualitas (9) kontrol kualitas (10)

    Outdoor IP65 bukti banyu die casting aluminium magnesium alloy kabinet kanggo ruangan ruangan utawa ruangan.

    Digunakake ing sawetara jarak piksel P2.5 , P2.9 , P3.0 , P3.3 , P3.84 , P3.91 , P4.0 , P4.81 , P5.0 , P6.0 , P6.67 , P8.0 , P10.0 , P16 , P20... lsp.

    D;DDetail Paket Elivery:

    YONWAYTECH minangka produsen tampilan siji-mandeg sing bisa dipercaya, kita tansah nindakake sing paling apik kanggo nyedhiyakake produk layar sing bisa dipercaya kanggo sampeyan, nanging uga bisa urip kanthi layanan biaya sing apik kanggo klien kita.

     

    Kothak karton kanggo modul sing dipimpin, sumber daya, prosesor video sing dipimpin, sistem kontrol sing dipimpin utawa komponen layar sing dipimpin liyane kanthi tape anti banyu sing dibungkus, bobot sing luwih entheng kanggo mesthekake ngirit biaya kanthi wektu pangiriman sing luwih cepet kanthi ekspres menyang tangan sampeyan.

     

    Kasus pesawat kanggo tampilan sing dipimpin rental utawa layar sing dipimpin piksel sempit HD njero ruangan.

    Kasus plywood biasane kanggo pangiriman segara saka tampilan led bobot abot ruangan.

    kontrol kualitas (11)