• asffd (4)
  • YONWAYTECH minangka pabrikan tampilan profesional sing dipimpin, kita duwe Kontrol Kualitas Tampilan LED sing Stretly Saka Bahan, kayata Kripik LED, Driving IC, Modul LED lan Kabinet LED menyang Panel Tampilan LED.

    Kanggo Nggawe Kinerja Paling Apik Kanggo Layar LED lan Sistem Kontrol Tampilan LED, yonwaytech nduweni Kontrol Kualitas Input Tampilan LED sing ketat saka Bahan nganti Kontrol Kualitas Output, kayata Kripik LED, Driving IC, Modul LED lan Kabinet LED menyang Panel Tampilan LED. 

    quality control (6)

    A; LED Lamps

    LED sing digunakake kanggo tampilan led njero ruangan utawa ruangan sing nduweni keandalan lan kontras sing dhuwur, sudut pandang sing amba lan konsistensi sing cocog karo kebutuhan tingkat refresh sing luwih dhuwur, skala abu-abu dhuwur lan njaga warna alami sekaligus kanthi warna sing paling apik.

    quality control (2)

    Kabel tembaga utawa malah chip emas sing dipimpin kawat kanggo nggawe tampilan layar sing paling apik.

    Kecerahan sing dikepengini dipimpin kanthi opsional kanggo kabutuhan proyek sampeyan.

     

    B; Modul LED

    Kanggo nggayuh kinerja visual sing paling apik ing tampilan led utawa rental led njero ruangan utawa njero ruangan, kita nggunakake IC Driving paling apik ing modul sing dipimpin, kayata MBI5124, ICN2038, ICN2153, ICN2053, MBI5153 kanthi tingkat nyegerake dhuwur> 1920HZ, abu-abu dhuwur level karo teknologi paling anyar.

    Kekandelan 2.0mm kanthi tembaga 4 lapisan sing dikonfigurasi ing papan PCB kanggo mesthekake disipasi panas sumur.

    quality control (1)

    Indikator p2.5 dipimpin njero ruangan modul pcb 4 lapisan lapisan tembaga 2.0mm.

    quality control (3)

    P2.5 modul njaba sing dipimpin modul pcb 4 lapisan lapisan tembaga 2.0mm.

    quality control (4)

    Modul led alus fleksibel 1.56mm, 1.875mm, 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm, 4.0mm… lsp.

    quality control (5)

    Modul led alus fleksibel 1.56mm, 1.875mm, 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm, 4.0mm… lsp.

    C: Kabinet LED

    Kabeh-cuaca kanggo lingkungan ruangan, bisa lancar ing kahanan cuaca apa wae.

    Tingkat proteksi IP65 sing dhuwur njamin, daya tahan, andal, Anti-ultraviolet lan stabil.

    quality control (7) quality control (8)

    Kabinet besi besi tahan air IP65 ruangan njobo

    Digunakake kanthi jembaré piksel 2.5mm, 2.9mm , 3.0mm, 3.3mm, 3.84mm, 3.91mm, 4.0mm, 4.81mm, 5.0mm, 6.0mm, 6.67mm, 8.0mm, 10.0mm, 16mm, 20mm… lsp.

    quality control (9) quality control (10)

    Bukti banyu IP65 njaba casting kabinet paduan magnesium aluminium kanggo panggunaan ruangan utawa ruangan.

    Digunakake ing jembaré piksel jembaré P2.5, P2.9, P3.0, P3.3, P3.84, P3.91, P4.0, P4.81, P5.0, P6.0, P6.67 , P8.0, P10.0, P16, P20… lsp.

    D;DRincian Paket elivery:

    YONWAYTECH minangka pabrikan sing dipimpin mandhiri, bisa uga paling apik kanggo nyedhiyakake produk layar sing andal kanggo sampeyan, nanging uga bisa urip kanthi layanan biaya sing apik kanggo klien.

     

    Kothak karton kanggo modul sing dipimpin, pasokan listrik, prosesor video sing dipimpin, sistem kontrol sing dipimpin utawa komponen layar liyane sing dipimpin kanthi pita kebungkus sing tahan banyu, bobot sing luwih entheng kanggo ngirit biaya kanthi wektu pangiriman sing luwih cepet kanthi cepet menyang tangan sampeyan.

     

    Kasus penerbangan kanggo tampilan led led utawa layar led pixel sempit HD njero ruangan.

    Kasus kayu lapis biasane kanggo pangiriman pengiriman laut sing dipimpin bobot abot ing njaba ruangan.

    quality control (11)