• stadion perimeter olahraga dipimpin tampilan
  • Kebijakan Garansi Tampilan LED YONWAYTECH:

    1; Cakupan Garansi

    Kabijakan Garansi iki ditrapake kanggo produk tampilan LED (sabanjuré diarani "Produk") sing dituku langsung saka Shenzhen Yonwaytech Co., Ltd. (sabanjuré diarani "Yonwaytech") lan ing Periode Garansi.

    Produk apa wae sing ora dituku langsung saka Yonwaytech ora ditrapake kanggo Kebijakan Garansi iki.

     

    2; Periode Garansi

    Periode garansi kudu sesuai karo kontrak penjualan khusus utawa PI penawaran resmi.Mangga priksa manawa kertu babar pisan utawa dokumen babar pisan sah ana ing aman.

     

    3; Layanan Garansi

    Produk kudu diinstal lan digunakake selaras karo Instruksi Cicilan lan Pandhuan kanggo Gunakake sing kasebut ing manual produk.Yen Produk duwe cacat kualitas, bahan, lan manufaktur sajrone panggunaan normal, Yonwaytech nyedhiyakake layanan garansi kanggo Produk miturut Kebijakan Garansi iki.

     

    4; Jinis Layanan Garansi

    4.1 Layanan Teknis Gratis Remote Online
    Pandhuan teknis remot sing diwenehake liwat piranti olahpesen cepet kayata telpon, surat, lan liya-liyane kanggo mbantu ngatasi masalah teknis sing prasaja lan umum.Layanan iki ditrapake kanggo masalah teknis kalebu nanging ora winates ing masalah sambungan kabel sinyal lan kabel daya, masalah piranti lunak sistem panggunaan piranti lunak lan setelan parameter, lan masalah panggantos modul, sumber daya, kertu sistem, lsp.

     

    4.2 Bali menyang Service Repair Pabrik
    a) Kanggo masalah Produk sing ora bisa ditanggulangi dening layanan remot online, Yonwaytech bakal konfirmasi karo pelanggan apa bakal nyedhiyani bali menyang layanan repair pabrik.
    b) Yen layanan repair pabrik dibutuhake, customer bakal nanggung barang, insurance, tariff lan adat reresik kanggo pangiriman bali produk bali utawa bagean kanggo stasiun layanan Yonwaytech kang.Lan Yonwaytech bakal ngirim maneh produk utawa bagean sing wis didandani menyang pelanggan lan mung nggawa barang siji-siji.
    c) Yonwaytech bakal nolak pangiriman bali ora sah liwat pituwas nalika rawuh lan ora bakal tanggung jawab kanggo sembarang tariffs lan beya adat reresik.Yonwaytech ora bakal tanggung jawab kanggo cacat, kerusakan utawa mundhut produk utawa komponen sing wis didandani amarga transportasi utawa paket sing ora bener.

     

    4.3 Nyedhiyani Layanan Insinyur On-site kanggo Masalah Kualitas
    a) Yen ana masalah kualitas sing disebabake dening produk dhewe, lan Yonwaytech percaya yen kondisi kasebut perlu, layanan insinyur ing situs bakal diwenehake.
    b) Ing kasus iki, customer ngirim laporan fault kanggo Yonwaytech kanggo aplikasi layanan ing situs.Isi laporan fault kudu kalebu nanging ora winates ing foto, video, nomer bentet, etc., kanggo ngaktifake Yonwaytech kanggo nindakake pengadilan fault awal.Yen masalah kualitas ora dijamin dening Kebijakan Warranty iki sawise diselidiki ing situs saka engineer Yonwaytech, customer bakal mbayar expenses travel lan biaya layanan technical minangka kontrak sales utawa sah PI.
    c) Bagian sing rusak sing diganti dening insinyur ing situs Yonwaytech bakal dadi properti Yonwaytech.