• asffd (4)
  • Kebijakan Garansi Tampilan LED YONWAYTECH:

    1; Lingkup Jaminan

    Kebijakan Garansi iki ditrapake kanggo produk tampilan LED (sabanjure diarani "Produk") sing dituku langsung saka Shenzhen Yonwaytech Co., Ltd. (sabanjure diarani "Yonwaytech") lan sajrone Periode Garansi.

    Produk apa wae sing ora dituku langsung saka Yonwaytech ora ditrapake kanggo Kebijakan Garansi iki.

     

    2; Periode Garansi

    Periode garansi kudu sesuai karo kontrak dodolan tartamtu utawa PI sing dikutip kanthi sah. Priksa manawa kertu garansi utawa dokumen garansi liyane sing aman disimpen.

     

    3; Layanan Jaminan

    Produk bakal dipasang lan digunakake kanthi cocog karo Pandhuan Cicilan lan Ati-ati Dianggo sing kasebut ing manual produk. Yen Produk duwe cacat kualitas, bahan, lan manufaktur sajrone digunakake normal, Yonwaytech nyedhiyakake layanan garansi kanggo Produk miturut Kebijakan Garansi iki.

     

    4; Jinis Layanan Garansi

    4.1 Layanan Teknis Jarak Jauh Gratis Online
    Pandhuan teknis jarak jauh sing diwenehake liwat alat olahpesen cepet kayata telpon, surat, lan cara liya kanggo mbantu ngatasi masalah teknis sing gampang lan umum. Layanan iki ditrapake kanggo masalah teknis kalebu, nanging ora winates kanggo masalah sambungan kabel sinyal lan kabel listrik, masalah piranti lunak sistem nggunakake piranti lunak lan setelan parameter, lan masalah panggantos modul, pasokan listrik, kertu sistem, lsp.

     

    4.2 Bali menyang Layanan Pabrik Pabrik
    a) Kanggo masalah Produk sing ora bisa diatasi kanthi layanan remot online, Yonwaytech bakal konfirmasi karo para pelanggan apa bakal bali menyang layanan perbaikan pabrik.
    b) Yen dibutuhake layanan perbaikan pabrik, pelanggan kudu nggawa barang, asuransi, tarif lan ijin bea cukai kanggo pengiriman produk bali utawa bagean menyang stasiun layanan Yonwaytech. Lan Yonwaytech bakal ngirim produk utawa komponen sing wis didandani menyang pelanggan lan mung nggawa barang siji arah.
    c) Yonwaytech bakal nolak pangiriman bali sing ora sah liwat mbayar nalika teka lan ora bakal dikenani biaya lan tarif pambusakan khusus. Yonwaytech ora tanggung jawab kanggo cacat, kerusakan utawa kerugian produk utawa bagean sing wis didandani amarga transportasi utawa paket sing ora bener

     

    4.3 Nyedhiyakake Layanan Insinyur ing Situs kanggo Masalah Kualitas
    a) Yen ana masalah kualitas sing disebabake dening produk kasebut, lan Yonwaytech yakin yen ana syarat sing dibutuhake, layanan insinyur ing situs bakal diwenehake.
    b) Ing kasus iki, pelanggan kudu menehi laporan kesalahan menyang Yonwaytech kanggo aplikasi layanan ing situs. Isi laporan kesalahan kalebu nanging ora diwatesi mung ing foto, video, pirang-pirang kesalahan, lsp., Supaya Yonwaytech bisa nindakake paukuman kesalahan awal. Yen masalah kualitas ora dijamin karo Kebijakan Garansi iki sawise diselidiki insinyur Yonwaytech ing situs, pelanggan kudu mbayar biaya perjalanan lan biaya layanan teknis minangka kontrak penjualan utawa PI sing sah.
    c) Bagian sing rusak diganti dening insinyur ing situs Yonwaytech dadi duweke Yonwaytech.