• stadion perimeter olahraga dipimpin tampilan
  • KENAPA YONWAYTECH INDOOR TRANSPARENT AND OUTDOOR OUTDOOR FACADE LED ADVERTISING LED SCREEN SOLUTION?

    Banget entheng lan Ultra-slim.

    bobot entheng, gampang kanggo nginstal lan pangopènan, ora perlu struktur baja, ngirit instalasi lan biaya logistik.

    Transparansi Tinggi Kanggo Fasad Bangunan Utawa Tirai Kaca.

    Ngurangi seret angin lan nambah kemampuan kanggo boros panas dhewe, nggawe sawetara pengaruh ing padhange njero ruangan.

    Wong-wong ing bangunan bisa nikmati pemandangan njaba liwat tirai lan tembok media LED.

    ngarep lan mburi tahan IP67 kanthi kinerja sing luar biasa ing ruangan.

    Makarya ing suhu -30 ℃ nganti 60 ℃ tanpa gagal, desain windproof Pneumatic bisa tahan badai lan typhoon.

    konsumsi daya kurang.

    Konsumsi daya bakal nyuda setengah dibandhingake liyane amarga cahya LED padhang karo tingkat konversi dhuwur, lan sumber daya fungsi PFC.

    Struktur instalasi kurang dibandhingake karo papan reklame sing dipimpin ruangan konvensional.

    Nalika dipasang ing tembok bangunan, struktur baja bisa dikurangi 2/3 dibandhingake karo papan reklame LED ruangan konvensional, njaga ngarep lan mburi nggawe luwih fleksibel sajrone instalasi lan operasi.

    DETAIL PRODUK LAYAR LED TRANSPARAN

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita