• asffd (4)
  • Ringan lan Ultra-tipis;

    Ringan, gampang dipasang lan dirawat, ora butuh struktur baja, ngirit biaya instalasi lan logistik.

    Transparansi Dhuwur Kanggo Bangunan Kaca utawa Langsir Kaca;

    Nyuda seret angin lan ningkatake kemampuan kanggo ngilangi panas dhewe, prabawa pengaruh padhang ing njero ruangan.

    Wong-wong ing bangunan kasebut bisa ngrasakake pemandangan ing njaba liwat sandiworo lan tembok media LED.

    IP67 bukti ngarep lan mburi kanthi kinerja apik ing njobo;

    Nggarap suhu -30 ℃ nganti 60 ℃ tanpa gagal, desain tahan angin Pneumatik bisa tahan badai lan topan.

    Konsumsi daya sithik;

    Konsumsi daya bakal nyuda separo dibandhingake karo liyane amarga cahya LED sing padhang kanthi tingkat konversi sing dhuwur, lan pasokan listrik fungsional PFC.

    Kurang struktur instalasi dibandhingake karo papan reklame sing dipimpin ing njaba ruangan;

    Nalika dipasang ing tembok bangunan, struktur baja bisa dikurangi 2/3 dibandhingake karo papan reklame LED ruangan njaba, njaga ngarep lan mburi nggawe luwih fleksibel sajrone instalasi lan operasi.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita