• asffd (4)
  • Layar LED¬†ngirim informasi kanthi pengaruh maksimal, narik ati lan inspirasi para pamirsa.

    Dheweke ngidini tampilan modular sing nyata, nol, ukuran utawa resolusi apa wae, malah bentuk lengkung utawa khusus kanthi padhang teknologi sing ana ing pasar.

    Iki nggawe sampurna kanggo nuduhake akeh informasi menyang pamirsa gedhe, kayata ing pusat konferensi, pasar komersial ritel, bandara, acara promosi utawa pendhidhikan.

    Super Slim HD Narrow Pixel Fine Pitch LED Screen LEDTV LEDPOSTER ing pusat studio keamanan prentah

    Sewa panggung dipimpin 500mm * 500mm die-casting aluminium, bobot entheng perakitan cepet.

    Spanduk sing dipimpin rak cerdas kanggo pasar komersial ritel.