• stadion perimeter olahraga dipimpin tampilan
  • 3840Hz refresh #vivid #video sing dikonfigurasi nganggo chip dipimpin sing dipercaya ing pedestal sing bisa dipindhah, 2.5mm #piksel ing 80" 640mm×1920mm resolusi tekan 256dots×768dots.

    Ora ana PC sing dibutuhake, plug & play, kontrol awan nirkabel, luwih hemat biaya, konten sing disimpen ing poster lan dianyari liwat jaringan utawa USB, luwih dipercaya lan luwih gampang operasi.

    Nganyarke kanthi gampang kanggo resolusi 1.8mm utawa 2.0mm sing luwih apik kanggo nambah investasi sampeyan ing poster sing padha.

    Super slim 640mmx480mmx60mm desain kabinèt ngarep rapi ing ukuran standar 320mmx160mm modul karo pitch piksel P1.25,P1.53,P1.66,P1.86,P2,P2.5,P3.076,P4 opsional karo kabutuhan.

    Super slim 600mmx337.5mmx40mm desain kabinèt layanan ngarep rapi karo pitch piksel P0.9375,P1.25,P1.667,P1.875,P2.5 opsional karo kabutuhan.

     

     

     

    Iklan tetep njaba ruangan dipimpin layar SMD padhange dhuwur ≥6500nits / sqm.
    Tingkat refresh 3840hz lan kinerja kontras sing jelas priksa manawa papan reklame sing dipimpin digital sampeyan biasane narik kawigaten.

    Pitch paling cilik Outdoor P2.5 Nyata IP65,160x160mm.

    160x320mm, P3.33, P4, P5, P5.9, P6.67, P8, P10, cocog lemari 960x960mm.
    320x320mm, P4, P5.3, P6.67, P8, P10, cocog lemari 960x960mm.
    250x250mm, P2.976, P3.91, P4.81, pariwara & acara.
    Model hemat energi, katoda umum, pengurangan daya 50%.

    Panggung rental dipimpin tampilan 500mmx500mm utawa 500mmx1000mm aluminium die-casting, bobot entheng perakitan cepet.

    P2.5, P2.604, P2.9, P3.91, P4.81, P5.95, P6.25 kanggo panggunaan njero ruangan utawa ruangan.

    480mm x 480mm ing piksel p1.875 njero ruangan, p2.5 njero ruangan utawa ruangan, p5 njero ruangan utawa ruangan.

    512mm x 512mm ing piksel p2 njero ruangan, p4 njero ruangan utawa ruangan, p8 njero ruangan utawa ruangan.

    576mm x 576mm ing piksel p3 njero ruangan utawa ruangan.

    640mm x 640mm ing piksel p2.5 njero ruangan utawa ruangan, p5 njero ruangan utawa ruangan, p10 njero ruangan utawa ruangan.

    768mm x 768mm ing piksel p2 njero ruangan, p4 njero ruangan utawa ruangan, p8 njero ruangan utawa ruangan.

    960mm x 960mm ing piksel p2.5 njero ruangan utawa ruangan, p4 njero ruangan utawa ruangan, p5 njero ruangan utawa ruangan, p8 njero ruangan utawa ruangan, p10 njero ruangan utawa ruangan.

    Aplikasi LED kanthi inovatif ing supermarket, resolusi paling apik nggedhekake eyeballs sing diraih ing papan sing winates#eceran #toko.
    COB tech led modul kasedhiya piksel 1.25mm/1.56mm/1.875mm.