• stadion perimeter olahraga dipimpin tampilan
  • Omnipotent P1.953, P2.604, P2.976, P3.91, P4.81 kanggo konser greja panggung rental tampilan dipimpin.
    Super slim & mulus IP65 ngarep / mburi anti banyu karo ngarep lengkap utawa mburi desain layanan dual ing ukuran standar 500mmx500mmx80mm led kabinet.
    Tutup mburi sing bisa dicopot terintegrasi karo kabeh komponen kaya catu daya / kertu panampa / papan hub / kabeh jinis kabel, sambungan papan menyang papan sing luwih dipercaya.
    Modul LED adsorpsi magnetik kanthi desain ultra tipis, antarmuka anti banyu sing amba lan tombol instalasi, panggantos cepet, ngumpul, mbongkar kanthi proteksi safety.
    Nangani manungsa lan penyesuaian puteran kanggo tembok video sing dipimpin busur kreatif.

    Panggung rental dipimpin tampilan 500mm * 500mm aluminium die-casting, bobot entheng perakitan cepet.