• stadion perimeter olahraga dipimpin tampilan
  • YONWAYTECH Led Tampilan Pabrik Pabrik Ndeleng.

    Kita ngurmati saben kasempatan saka FAT (test acceptance pabrik) klien kita, kita tansah nindakake sing paling apik kanggo nuduhake saben pojok rincian pabrik kita.

    Bengkel SMT tahan debu dhuwur (pojok 1)

    Bengkel SMT tahan debu dhuwur (pojok 1)

    Anti-jamur, anti-kelembapan, gluing otomatis semprotan anti-garam lan bengkel uji penuaan kanggo modul sing dipimpin

    Sudut bengkel uji tuwa modul sing dipimpin, RGBW lan mode uji coba muter 24 jam sadurunge perakitan utawa pangiriman.

    Pojok bengkel perakitan tampilan sing dipimpin, modul LED sawise tes tuwa ing RGBW muter puteran 24 jam terpadu menyang layar sing dipimpin karo kabeh komponen.

    Sudut bengkel uji tuwa tampilan sing dipimpin, RGBW lan mode uji coba muter 24 jam sadurunge pangiriman.