• asffd (4)
  • YONWAYTECH Nggoleki Pabrik Produsen Tampilan Led.

    Kita ngurmati saben kasempatan FAT klien (tes panrima pabrik) , kita mesthi nindakake sing paling apik kanggo nuduhake saben detail detail pabrik karo sampeyan.

    Lokakarya SMT tahan debu (sudhut 1)

    Lokakarya SMT tahan debu (sudhut 1)

    Anti-cetakan, anti-uap, anti-uyah penyemprotan otomatis lan lokakarya tes penuaan kanggo modul sing dipimpin

    Sudut lokakarya tes tuwa modul dipimpin, RGBW lan mode uji coba muter 24 jam sadurunge dirakit utawa dikirim.

    Sudut lokakarya majelis tampilan sing dipimpin, modul LED sawise tes tuwa ing puteran RGBW muter 24 jam terintegrasi menyang layar led karo kabeh komponen.

    Sudut lokakarya tes penuaan layar LED, RGBW lan mode uji coba muter 24 jam sadurunge dikirim.