• 1523737301
  • Soko Modul Lembut Tampilan LED Fleksibel Bisa Narik Sampeyan.

    Soko Modul Lembut Tampilan LED Fleksibel Bisa Narik Sampeyan.

    Soko Modul Lembut Tampilan LED Bisa Narik Sampeyan.Apa kaluwihan lan karakteristik modul alus LED lan layar berbentuk khusus?Dadi ing ngendi modul alus LED ditrapake?Sawetara layar tampilan LED aneh katon akeh ing papan umum.Nyatane, iki kabeh dirakit dening L ...
    Waca liyane
  • Soko sing paling sampeyan peduli babagan teknologi tampilan sing dipimpin.

    Soko sing paling sampeyan peduli babagan teknologi tampilan sing dipimpin.

    Soko sing paling sampeyan peduli babagan teknologi tampilan sing dipimpin.Yen sampeyan anyar ing teknologi LED, utawa mung seneng sinau liyane babagan apa iku digawe saka, cara kerjane, lan rincian liyane, kita wis nyawiji dhaftar sawetara saka pitakonan sing paling umum takon.Kita nyilem menyang teknologi, instalasi, perang ...
    Waca liyane
  • Kawruh Tampilan Lantai Tari LED Sing Bisa Ditarik.

    Kawruh Tampilan Lantai Tari LED Sing Bisa Ditarik.

    Kawruh Tampilan Lantai Tari LED Sing Bisa Ditarik.Apa Lantai Tari LED?Apa Beda Lantai Tari LED saka Lantai Tari Biasa?Apa sing kudu dipikirake nalika milih lantai tari LED?Kesimpulan.Yen dibandhingake karo cahya jaman disko sadurungé, lantai dansa LED mesthi dadi ...
    Waca liyane
  • Cara Nyegah Gagal "Uler" - Piksel Kolom LED Abnormal-Luminous ing Layar LED?

    Cara Nyegah Gagal "Uler" - Piksel Kolom LED Abnormal-Luminous ing Layar LED?

    Cara Nyegah Gagal "Uler" - Piksel Kolom LED Abnormal-Luminous ing Layar LED?Apa sampeyan wis nandhang masalah ing ngisor iki nalika sampeyan nguwasani tembok LED sing wis suwe ora digunakake?Iki minangka senar saka lampu jejer sing madhangi ora normal ...
    Waca liyane
  • Soko babagan tampilan LED GOB sing bisa narik kawigaten sampeyan.

    Soko babagan tampilan LED GOB sing bisa narik kawigaten sampeyan.

    Soko babagan tampilan LED GOB sing bisa narik kawigaten sampeyan.GOB iku singkatan saka Gluing ing Papan.Iki minangka teknologi anyar teknologi kemasan tampilan sing dipimpin kanggo ngatasi masalah perlindungan lampu LED.Materi iki ora mung nduweni transparansi sing dhuwur banget kanggo njamin tampilan sumur ...
    Waca liyane
  • Apa Tampilan LED COB Pancen?

    Apa Tampilan LED COB Pancen?

    Apa Tampilan LED COB Pancen?Amarga nguber manungsa saka tampilan LED definisi ultra-dhuwur, pitch piksel tampilan LED saya nyusut.Minangka teknologi tampilan generasi pisanan, tampilan SMD tradisional wis diwasa banget sawise luwih saka sepuluh taun ...
    Waca liyane
  • Tampilan LED Retail Muter Peran Luwih Penting Ing Tandha Pusat Blanja

    Tampilan LED Retail Muter Peran Luwih Penting Ing Tandha Pusat Blanja

    Nalika kompetisi tuwuh, pengecer kudu terus-terusan golek cara inovatif kanggo narik lan narik luwih akeh pelanggan.Pelanggan saiki duwe rentang perhatian sing luwih cendhek.Mula, pengecer butuh tampilan video unik sing bisa nggumunake lan mogok ing pandang sepisanan para pelanggan.Sing...
    Waca liyane
  • Tampilan LED Kawruh Operasi Saben

    Tampilan LED Kawruh Operasi Saben

    Kawruh Operasi Saben Tampilan LED Sirkuit layar tampilan LED kudu kerep dipriksa, ngganti ing wektu nalika ditemokake yen sirkuit wis tuwa utawa dicokot dening kewan, aja ndemek saklar nganggo tangan sing teles supaya ora kebocoran listrik lan liya-liyane. masalah listrik....
    Waca liyane
  • Sing luwih dhuwur padhange tampilan LED = luwih apik?Akeh wong sing salah

    Sing luwih dhuwur padhange tampilan LED = luwih apik?Akeh wong sing salah

    Sing luwih dhuwur padhange tampilan LED = luwih apik?Umume wong salah Kanthi kaluwihan splicing DLP lan LCD sing unik, layar tampilan LED populer banget ing kutha-kutha utama lan akeh digunakake ing pariwara konstruksi, subwa...
    Waca liyane
  • Apa kaluwihan tampilan iklan LED ruangan?

    Apa kaluwihan tampilan iklan LED ruangan?

    Apa kaluwihan tampilan iklan LED ruangan?Dibandhingake karo media kertas tradisional lan media TV, iklan tampilan LED ruangan ruangan lan ruangan duwe ciri lan kaluwihan luwih akeh tinimbang pariwara media liyane.Ing c...
    Waca liyane
  • Rantai industri sing durung diwasa lan pasar kesempatan anyar

    Rantai industri sing durung diwasa lan pasar kesempatan anyar

    Saiki, ana rong sumber utama konten video tampilan LED ing pasar.Salah sijine yaiku kontraktor proyek, lan produsen tampilan LED kontrak kanggo ngasilake konten video.Salah sijine yaiku tim produksi konten video profesional kanggo ngasilake konten video sing dibutuhake pelanggan.Njupuk ...
    Waca liyane
  • konsentrasi industri tampilan LED intensifies, Enterprises layar cilik lan medium-ukuran carane nindakake kanggo duwe jeneng?

    konsentrasi industri tampilan LED intensifies, Enterprises layar cilik lan medium-ukuran carane nindakake kanggo duwe jeneng?

    Ing taun anyar, dikarepake pasar layar tampilan LED ing China wis mboko sithik ditambahi, lan lapangan aplikasi liyane lan liyane ekstensif.Kanthi inovasi terus teknologi produk tampilan LED, dandan bertahap saka kinerja fungsi lan expansion terus ...
    Waca liyane