• head_banner_01
  • head_banner_01

Kawruh Tampilan Lantai Tari LED Sing Bisa Ditarik.

 

Apa Lantai Tari LED?

Apa Beda Lantai Tari LED saka Lantai Tari Biasa?

Apa sing kudu dipikirake nalika milih lantai tari LED?

Kesimpulan.

lantai tari mall mimpin tampilan interaksi tengah tembok video

Yen dibandhingake karo cahya jaman disko sadurungé, lantai Karawitan LED mesthi revolusi umur anyar.

Kanthi popularitas sing nggumunake, lantai tari LED saiki digunakake kanggo macem-macem acara, kalebu pesta magis, klub wengi sing nyenengake, konser sing nyenengake, acara mall, lan liya-liyane.

Perusahaan lantai tari LED ahli nggawe kabeh gaweyan ing babagan riset teknis lan hiburan supaya bisa nyukupi kabutuhan pesta pesta global.

Gulung mudhun karo Yonwaytech LED Display kanggo mangerteni apa sejatine jubin dansa LED lan pira regane.

 

Apa Lantai Tari LED?

 

Lantai dansa sing madhangi, asring dikenal minangka lantai tari LED utawa lantai dansa disko, minangka lantai sing nampilake panel utawa ubin warna.

LED colored digunakake kanggo madhangi jubin tari modern.

Kanggo entuk macem-macem warna, LED abang, ijo, lan biru biasane digunakake, dene jubin biasane digawe saka sel persegi padhet kanthi kaca borosilikat, kaca akrilik, utawa ndhuwur Lexan kanthi jubin ing ndhuwur.

Ing sisih ngisor lan sisih sing reflektif, nanging atap diffuses cahya kanggo werna seragam.

Ing kontrol komputer, lantai bisa nampilake macem-macem pola lan lampu kilat.

Modul kontrol dituduhake dening kolom utawa kothak kothak panel.

 

Kabel USB biasane digunakake kanggo nyambungake modul kontrol menyang PC.

Fan-metu kanggo pesawat saka modul kontrol ditangani dening hub USB, kang nambah kadohan sing bisa tekan.

Kanthi nyambungake pengontrol menyang siji liyane, kabel lan kontrol dadi luwih gampang ing mangsa ngarep.

Kothak LED bisa uga kalebu sensor tekanan, padha karo sing ditemokake ing tikar tari, supaya pola sing ditampilake, uga musik lan efek liyane bisa beda-beda.

modul tampilan lantai sing dipimpin IP65 layar led tari

 

Apa Beda Lantai Tari LED saka Lantai Tari Biasa?

 

Wangsulan: Bab ingkang paling apik tenan babagan jubin tari LED iku padha kebak pribadi.

Umume perencana acara seneng banget nggunakake lantai dansa LED amarga ngunggahake keanggunan acara kasebut menyang papan sing anyar.

Amarga jogan iku digital, iku penting banget kanggo nampung tema partai.

Kanthi lantai LED, siji bisa nggawe tampilan unik kaya siji.

Wong sing akeh ngombe alkohol lan santai biasane ilang keseimbangane ing pesta dansa.

Kanggo visibilitas sing luwih apik, lantai LED padhangake lantai ing ngisor iki.Yen sampeyan nggunakake lantai sing surem, sampeyan bisa nglindhungi pengunjung kanthi madhangi dalane.

 

500x500 aluminium dipimpin tampilan interaktif lantai tari

 

Pentas tari LED pancen dadi cara sing bisa ditindakake yen wong pancen pengin nggawe acara kasebut katon.

Dheweke unik lan nyetel nada kanggo kabeh sore.Iku uga sampurna kanggo cahya aksen lan menehi kesan pisanan sing apik.

Thanks kanggo bahan sing kuat lan berkualitas tinggi sing digunakake, permukaan lantai LED pancen tahan lama.Konstruksi aluminium integral duwe kapasitas beban sing gedhe, sing entuk manfaat utama kanggo klompok gedhe wong sing nari. 

Saben panel disambung menyang sabanjure kanthi kapisah.

Akibaté, yen salah sawijining panel gagal, sampeyan mung kudu mbongkar sing rusak tinimbang mbuang wektu mriksa kabeh rantai abot.

Lantai dipimpin tampilan p4.81 shenzhen dipimpin pabrik yonwaytech

 

Apa sing kudu dipikirake nalika milih lantai tari LED?

 

Akomodasi lantai tari kanggo acara kasedhiya ing macem-macem gaya lan ukuran.

Apa planning andhap asor, upacara cilik utawa acara ulang tahun boros, siji bisa duwe akeh pilihan kanggo milih saka.Mangkene sawetara perkara sing kudu dipikirake nalika milih lantai dansa kanggo acara sabanjure.

 

Safety.

 

Sing mesthi dadi pertimbangan sing paling penting.

Kasunyatane manawa olahraga fisik apa wae duwe tingkat risiko.

Pertahanan paling gedhe marang penari sing tatu yaiku lantai.

Tampilan LED Yonwaytech kanthi tes sing ketat kanggo mesthekake yen lantai sing dipimpin alus lan mulus ing sendi nanging cukup tahan slip sanajan kanggo twists aman, kabisat, lan aktivitas liyane.

 

Bahan kanggo Lantai Tari.

 

Lantai tari kasedhiya ing macem-macem bahan, saka aluminium nganti panel dipimpin logam khusus 500mmx500mm lan 500mmx1000mm bisa dadi pilihan.

Sawetara pilihan sing paling umum yaiku panel dipimpin logam sing disesuaikan 500mmx500mm lan lantai LED 500mmx1000mm.

500x1000 dipimpin tampilan lantai tari

 

Ukuran Lantai Tari.

 

Pertimbangan penting liyane yaiku ukuran lantai tari.

Cara paling gampang kanggo ngerteni iki yaiku ndeleng dhaptar tamu.

Netepake pinten wilayah sing dibutuhake kanggo wong sing mlaku ing lantai dansa.

Saklawasé setengah saka dhaptar tamu kudu ana ing lantai ing sembarang wektu tartamtu, miturut aturan umum.

500x500 dipimpin tampilan lantai tari

 

Anggaran.

 

Kanggo ngatur acara, sampeyan kudu nggawe anggaran.

Informasi iki uga bakal mbantu nyepetake kemungkinan lantai tari.

Mayoritas perusahaan rental lantai tari ngisi saben kaki persegi, kanthi rega saka $200 nganti $4,000.

Rega jogèd dipuntemtokaken kanthi bahan ingkang dipunginakaken lan ukuran papan.

Nalika rega lantai Karawitan LED beda-beda gumantung saka ukuran, ing ngisor iki ukuran paling khas lan prices: $ 2,500 kanggo 16 'x 16' (Kanggo 100 tamu) lan $ 3,800 kanggo 20 'x 20' (Kanggo 150 tamu).

 

Kesimpulan.

 

Lantai nari LED minangka pilihan sing apik kanggo nambah kabungahan lan glamor visual kanggo acara.

Dheweke nawakake ruang lantai sing bisa dipadhangi kanthi warna apa wae sing disenengi wong lan bisa disinkronake karo tema acara kasebut.

Kanggo rapat-rapat sing luwih cilik, moderat, lan gedhe, jubin tari LED nyedhiyakake pengalaman hiburan sing luar biasa.

Sorotan sing nyorot lambang, logo, utawa statement ing tengah lantai kanggo nggumunake wong bisa nambah bakat ing acara kasebut.

Yen sampeyan ngerti sepira regane lantai dansa LED, sampeyan bisa nyewa pilihan sing cocog karo kabutuhan lan acara tartamtu, uga ing anggaran sing sampurna.

 

Kontak karoTampilan LED Yonwaytechkanggo solusi tampilan lantai dancing sing sistematis.

acara nuduhake lantai panggung dipimpin tampilan tembok video interaksi

 


Wektu kirim: Jul-20-2022