• asffd (4)

Layar Tampilan LED Olahraga Perimeter Stadium

Katrangan singkat:

Dipimpin tampilan perimeter stadion olahraga njero ruangan ruangan.
Piksel 3.33mm / 4mm / 5mm / 6.67mm / 8mm / 10mm opsional ing kabinet 960mm × 960mm utawa 1280mm × 960mm.


Detail Produk

Tampilan LED Perimeter Olahraga Cerdas Yonwaytech

Desain kabinet instalasi lan pangopènan cepet.

Desain kit proteksi alus kanggo nglindhungi para pemain supaya ora cilaka.

Tekanan negatif Sistem dissipasi panas, luwih njamin keandalan.

Status ngawasi Remote Tampilan LED

CERAH TINGGI Liwat 6500nit / sqm.

asffd (1)

Kabinet standar sing apik tanpa kesenjangan sing jelas ing antarane lemari.

Fungsi non-cacat supaya layar tetep apik lan lancar.

Kipas pendingin udara langsung, 4 penggemar dikonfigurasi ing saben kabinet sing dipimpin stadion, volume ventilasi yaiku 5,6 meter kubik per menit, sirkulasi udara 20 kali menit banget ing njero kabinet sing dipimpin. Pendinginan efisiensi tinggi.

asffd (4)

Pilihan kabinet A:

Bahan wesi kanthi perawatan panas, ditutupi film protèktif anti-korosi anti banyu, bisa nambah umur layanan, nambah resistensi panas.

Kajaba iku, kabinet duwe kekerasan sing dhuwur, angin sing kuwat lan tahan adhem, bisa tahan angin topan kaping 12. 

asffd (6)

Ukuran kabinet tampilan LED ruangan bisa disesuaikan.

Piksel 3.33mm / 4mm / 5mm / 6.67mm / 8mm / 10mm ing kabinet 960mm × 960mm utawa 1280mm × 960mm.

asffd (7)

Pilihan kabinet B:

Die Casting Aluminium Light Magnesium Alloy Light Kanggo Instalasi Layar Led lan Sewa.

Bobot ringan ultral lan kabinet tipis, 960mm × 960mm × 100mm kanthi mung 26kg / kabinet.  

Kunci sisih cepet lan nemokake pin luwih gampang dienggo.

asffd (5)

Bisa digunakake kanthi wiyar kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan kanggo panggunaan tetep utawa sewa.

320mm × 160mm modul LED standar dhuwur sing dikonfigurasi ing 960mm × 960mm × 100mm die casting kabinet aloi magnesium aluminium sing kasedhiya piksel ing p2.5 / p3 / p3.3 / p4 / p5 / p6 / p6.67 / p8 / p10 …… kanggo nggunakake ruangan.

asffd (3)

Modul anti banyu independen sing apik banget lan kandhang anti banyu kanthi kinerja panyegelan sing apik banget kanggo nglindhungi kabinet, sing tahan anti debu, tahan banyu lan korosi sing sampurna, lan level proteksi nganti IP65.

Kabeh-cuaca kanggo lingkungan ruangan, bisa lancar ing kahanan cuaca apa wae.

Tingkat proteksi IP65 sing dhuwur njamin, daya tahan, andal, Anti-ultraviolet lan stabil.

asffd (8)

Katun berkualitas tinggi ing ndhuwur kabinet kanggo nyuda pengaruh tumrap para atlit sajrone acara.

Topeng modul led bongrace alus polimer nyedhiyakake perlindungan luwih saka ciloko tabrakan.

 

Tes kekuatan dhuwur, nganti 300kg, luwih kuwat tinimbang aluminium

Sudut tampilan nganti 140 ° vertikal lan 120 ° horisontal, nyedhiyakake sudut pandang sing jembar, menehi area tampilan layar paling gedhe, luwih akeh bal mata sing bisa nyekel.

Operasi sambungan sing luwih gampang, disipasi panas sing cepet njamin kinerja sing apik.

asffd (9)

asffd (10) asffd (11)

Parameter Teknis:

LED Y-Stadium-960 × 960 – V01

Jeneng produk Tampilan LED Stadium P3.33 / P4 / P5 / P6.67 / P8 / P10 -2S / 4S
Jarak piksel 3.33mm / 4mm / 5mm / 6.67mm / 8mm / 10mm
Ukuran piring unit 320 × 160 (mm)
Ukuran kothak unit 960 × 960 × 80 (mm)
Kapadhetan fisik 10000 titik / m2
Konfigurasi piksel 1R1G1B
Resolusi panel 64 × 32 = 2048 DOTS
Bobot saka piring unit 1Kg
Resolusi panel 96 × 96
Area panel 0,4096m2 \ 0,9216m2  
Bobot casting aluminium mati 18KG ± 0,05KG \ 35KG ± 0,05KG
Rentang visual sing paling apik 8m ~ 150m
Tingkat ndeleng Angle ≧ 160 ° iku opsional
Konsumsi listrik Ave. ≦ 500W / m2
Maks. konsumsi daya ≦ 800 w / m2
Mode kontrol Kontrol sinkronisasi
Kertu tampilan 1/2 pindai
Daya maksimal ora luwih saka 60W
Refresh rate 1920Hz / 3840Hz
Padhang ≧ 6500cd / m2
Frekuensi ngoper pigura 60Hz
Pangaturan padhange Induksi padhang, kanthi otomatis nyetel 16 level sing bisa disetel
Pangaturan manual piranti lunak 100 tingkat sing bisa disetel 100
Sistem operasi komputer  WIN10, WINXP, lsp
Sinyal video RF, s-video, RGB, RGBHV, YUV, YC, lsp
Sistem kontrol Kertu PCTV (opsional opsional opsional) + Kertu video DVI + kertu kontrol induk + transmisi serat optik (opsional opsional opsional)
Umur umure 75.000 ~ 100.000 jam
Piksel metu saka tingkat kontrol <0,0002 lembar
Kategori proyek Ph10-2S / Ph10-4S
Kemasan 8 ing 1 utawa 6 ing 1. Customized

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita