• stadion perimeter olahraga dipimpin tampilan

P5 P6.67 P8 P10 P16 Stadium Perimeter Olahraga LED Papan Skor

Katrangan singkat:

Layar LED Stadionmain peran liyane lan liyane penting ing acara olahraga.

Stadion LED Nampilake becik kanggo kualitas dhuwur, tampilan cetha saka skor olahraga-related, jeneng pamuter utawa profil, jam elektronik, pesen teks lan iklan bisnis sak pertandhingan.

Papan skor LED minangka norma ing kabeh stadion lan ing konser.

Kalebu fungsi dhasar kasebut, mboko sithik dadi titik kunci kanggo motivasi emosi para pamirsa, nggawe swasana pemandangan, lan nyorot kasenengan acara olahraga.

Stadion Olahraga Perimeter LED Tampilan Kanggo Indoor / Outdoor Instalasi Tetep utawa nggunakake Rental.

Piksel kasedhiya ing 3.33mm / 4mm / 5mm / 6.67mm / 8mm / 10mm opsional ing wesi klasik selaras ukuran kabinet 960mm×960mm utawa 1280mm×960mm.

Kabinet basis wheel bisa dadi pilihan sing apik kanggo pamindhahan sawise acara pertandhingan.

Hubungi YONWAYTECH kanggo rincian liyane stadion mimpin solusi tampilan.

 

 

 


  • Ketentuan Perdagangan:EXW, FOBShenzhen, CIF, DDU, DDP
  • Packaging:Kasus plywood / kasus penerbangan
  • Syarat-syarat pembayaran:T/T, Western Union
  • Wektu Pangiriman:10-20 dina kerja
  • Transportasi:Pengiriman laut, Angkutan Udara utawa Ekspres (DHL/FEDEX/EMS)
  • Panggonan Asal:Shenzhen, Guangdong, PR China
  • MOQ:1 meter persegi
  • Detail Produk

     

    Yonwaytech Intelligent Perimeter Sport LED Display

     

    Instalasi cepet lan pangopènan desain lemari tampilan keliling LED.

    Desain kit perlindungan alus kanggo nglindhungi pemain saka gawe piala, luwih aman sajrone acara pertandhingan.

    Desain tampilan manungsa nglindhungi safety pribadi para atlit lan nduweni peran ing desain stadion.

    Tekanan negatif Sistem pembuangan panas, luwih njamin linuwih.

    Status pemantauan jarak jauh Tampilan LED

    KECERAHAN TINGGI nganti 6500nits/sqm kanthi video tingkat refresh dhuwur sing cetha tanpa kelip-kelip.

    Tampilan Perimeter Yonwaytech nggampangake nyorot sponsor sampeyan ing saindhenging fasilitas.

    Ganti iki ing saindhenging game kanggo narik kawigaten para pamirsa lan nggawe luwih akeh minat marang para pengiklan.

     

    asffd (1)

     

    Kabinet standar sing apik tanpa celah sing jelas ing antarane lemari.

    Fungsi non-deformability njaga layar ing wangun apik lan lancar.

    Aerofoil penggemar cooling langsung, 4 penggemar diatur ing saben stadion mimpin kabinèt, volume ventilasi punika 5,6 meter kubik saben menit, online circulation 20 kaping banget menit nang led kabinet.

    Cooling efisiensi dhuwur.

     

    asffd (4)

     

     

    Kabinet pilihan A- kabinèt lacquered ireng wesi klasik:

    Bahan baja wesi kanthi perawatan panas, ditutupi film protèktif anti-karat anti-karat, bisa ngluwihi umur layanan, nambah tahan panas.

    Kajaba iku, kabinèt nduweni atose dhuwur, angin banget lan resistance kadhemen, bisa tahan angin topan kaping 12.

     

    asffd (6)

     

    Ukuran lemari tampilan LED ruangan bisa disesuaikan miturut ukuran modul sing cocog karo panjaluk sing beda karo pelanggan, kayata 960mmx960mm, 1280mmx960mm, 1200mmx800mm, 640mmx960mm etc.

    Piksel ing 3.33mm / 4mm / 5mm / 6.67mm / 8mm / 10mm ing kabinèt sing dipimpin perimeter khusus bakal ngidini sampeyan njaluk panjaluk sing luwih disesuaikan kanthi luwih gampang, kayata kabel ing jero kabinèt, sensor cahya sing dibangun.

    Kerugian kasebut yaiku bobot saka Kabinet Perimeter LED Steel kira-kira 60kg / m2.

    Nanging kabinèt tampilan stadion basis Wheel bisa dadi opsional, sing bisa dadi luwih gampang sawise acara pertandhingan rampung kanggo ngumpulake tampilan sing dipimpin.

     

    Stadion dipimpin tampilan wheel base

     

    asffd (7)

     

     

     

    Kabinet pilihan B- Magnesium alloy led kabinet entheng:

    Die Casting Aluminium cahya bobot Magnesium Alloy Kanggo Instalasi Layar Led Telpon lan Rental.

    Bobot ultra entheng lan kabinèt ramping, lemari tampilan olahraga alloy magnesium 960mm × 960mm × 100mm kanthi bobot mung 26kg / kabinet.

    Sisih kunci cepet lan nemokake pin luwih gampang ing operasi.

    Katun kualitas dhuwur ing ndhuwur kabinèt kanggo nyuda impact kanggo atlit sak acara.

    Topeng modul led polimer sing lembut nyedhiyakake perlindungan sing luwih apik saka ciloko tabrakan.

     

    asffd (5)

     

    Bisa digunakake kanthi wiyar kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan kanggo papan skor tetep utawa panggunaan tampilan keliling stadion sewa.

    Modul LED 320mm × 160mm standar dhuwur sing dikonfigurasi ing 960mm × 960mm × 100mm die casting aluminium magnesium alloy kabinet kasedhiya pitch piksel ing p2.5 / p3 / p3.3 / p4 / p5 / p6 / p6.67 / p8 / p10…… kanggo panggunaan njero ruangan utawa ruangan.

     

     

    asffd (3)

     

    Modul anti banyu independen sing apik banget lan kandang anti banyu kanthi kinerja sealing sing apik kanggo nglindhungi kabinet, yaiku tahan debu, anti banyu lan tahan korosi sing sampurna, lan kelas perlindungan nganti IP65 ing tampilan sing dipimpin stadion ruangan.

    Kabeh-cuaca kanggo lingkungan ruangan, bisa mlaku kanthi lancar ing kahanan cuaca apa wae,kekiatan, linuwih, Anti-ultraviolet lan ajeg.

    Sudut instalasi saka kabinèt sing dipimpin stadion bisa diatur miturut kondisi situs sing nyata, lan sudut bisa diganti kanthi fleksibel.

    Ndhukung 60 ° / 65 ° / 70 ° / 75 ° / 80 ° / 85 ° / 90 ° multi-sudut imbuhan.

     

    stadion olahraga layar dipimpin

     

    Dhuwur-kekuatan, test tensile kanggo tekan 300kg, kekuatan luwih saka aluminium

    Sudut pandang nganti 140 ° vertikal lan 120 ° horisontal, nyedhiyakake sudut pandang sing amba, menehi area tampilan layar sing paling gedhe, luwih akeh bola mata.

    Sambungan lancar operasi luwih gampang, boros panas cepet njamin kinerja apik.

     

    Kanthi njabut sarung bantal lan struktur ngadeg ing tampilan keliling sing dipimpin, sampeyan bisa nggawe lemari tampilan sing dipimpin kanggo papan reklame sing dipimpin ruangan.

    Yen sampeyan nginstal layar nganggo bar gantung, sampeyan uga bisa nggunakake kabinet sing dipimpin minangka latar mburi tembok video sing dipimpin panggung kanthi instalasi gantung.

    Iki ndadekake kasedhiya kanggo macem-macem panginstalan lan aplikasi saka Yonwaytech stadion dipimpin tampilan.

    Sampeyan bisa uga nyebutake minangka "Transformer" sing dipimpin tampilan saka YONWAYTECH Sports LED Display.

     

    asffd (9)

     

     

     

    Stadion Yonwaytech Perimeter Tampilan LED / Papan Skor LED Olahraga Ing Australia.

     

    asffd (10)

     

     

    stadion olahraga dipimpin tampilan

     

     

    Parameter teknis:

    Y-Stadium LED Tampilan Indoor Series–960×960–V01

     

    Pitch Piksel 2,5 mm 3,076 mm 4 mm 5 mm 10 mm
    LED SMD 3 in 1 Kab
    Ukuran modul 320mm x 160mm
    Resolusi modul 128×64 (titik) 104×52 (titik) 80 × 40 (titik) 64×32 (titik) 32×16 (titik)
    Kapadhetan 160000 piksel / sqm 105688 piksel / sqm 62500 piksel / sqm 40000 piksel / sqm 10000 piksel / sqm
    Ukuran Kabinet LED 960x960x87 (mm)
    Bobot Kabinet <25kg/pc
    Bahan Die Casting Magnesium Alloy
    padhang 800-1000 cd/m2(Nits)
    Konsumsi daya rata-rata ≦450w ≦380w ≦350w ≦320w ≦280w
    Konsumsi daya maksimal ≦980w ≦900w ≦880w ≦850w ≦750w
    Jarak Deleng Paling Apik 2,5m nganti 25m 3m nganti 30m 4m nganti 40m 5m nganti 50m 10m nganti 100m
    Grey Level ≧ 14 bit
    Sudut Pandang Horizontal: ≥140˚ / Vertikal: ≧120˚
    Frekuensi seger ≥1920Hz / ≧3840Hz Opsional
    Kelembapan-operasi 10% ~ 95%
    Daya Operasi AC100-240V 50-60Hz
    urip layar ≥100000 jam
    Mode kontrol Sinkronisasi utawa Async
    Sertifikat CE, RoHs, FCC, UL
    Garansi 3 Taun - 5 Taun Opsional
    Kelas protèktif IP43 bukti bledug

     

    Tampilan LED Y-Stadion Seri Luaran–960×960–V01 

     

    Pitch Piksel 4 mm 5 mm 6,67 mm 8 mm 10 mm
    LED SMD 3 in 1 Kab
    Ukuran modul 320mm x 160mm
    Resolusi modul 80 × 40 (titik) 64×32 (titik) 48×24 (titik) 40×20 (titik) 32×16 (titik)
    Kapadhetan 62500 piksel / sqm 40000 piksel / sqm 22478 piksel / m² 15625 piksel / sqm 10000 piksel / sqm
    Ukuran Kabinet LED 960x960x87 (mm)
    Bobot Kabinet <29kg/pc
    Bahan Die Casting Magnesium Alloy
    padhang 6000-6500 cd/m2(Nits)
    Konsumsi daya rata-rata ≦480w ≦450w ≦350w ≦320w ≦280w
    Konsumsi daya maksimal ≦980w ≦950w ≦880w ≦850w ≦750w
    Jarak Deleng Paling Apik 4m nganti 35m 5m nganti 45m 6m nganti 55m 8m 76m 10m nganti 98m
    Grey Level ≧ 14 bit
    Sudut Pandang Horizontal: ≥140˚ / Vertikal: ≧120˚
    Frekuensi seger ≥1920Hz / ≧3840Hz Opsional
    Kelembapan-operasi 10% ~ 95%
    Daya Operasi AC100-240V 50-60Hz
    urip layar ≥100000 jam
    Mode kontrol Sinkronisasi utawa Async
    Sertifikat CE, RoHs, FCC, UL
    Garansi 3 Taun - 5 Taun Opsional
    Kelas protèktif IP65 (Ngarep) / IP54 (Mburi)

     

     

     

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita