• stadion perimeter olahraga dipimpin tampilan
  • SAPA KITA?
    ------Produsen & Eksportir Tampilan LED One-stop sing dipercaya.
    SHENZHEN YONWAYTECH CO., LTD minangka pakar sing duwe spesialisasi ing TAMPILAN LED lan pratandha LED kanggo macem-macem aplikasi kayata panggung acara, pameran pameran, real estate, pariwara, bank, tentara, pusat keamanan, stasiun TV, perhotelan ritel, pusat siaran, konser, gereja, bangunan, pusat komersial, bank, restoran, pasar super, bandara, lsp.
    Perusahaan sing diadegake ing taun 2015 kanthi tim sing nyedhiyakake industri tampilan sing dipimpin wiwit taun 2006.
    Kanthi semangat integritas, rasa hormat, keunggulan lan empati, Yonwaytech mbangun lan njaga kapercayan sing jero karo para pelanggan, vendor, lan tim kita.
    Percaya ing orientasi pelanggan, Yonwaytech tansah melu nawakake layanan berkualitas tinggi liwat karya kita.
    Kanthi matur nuwun kanggo kabeh pelanggan ing 6 bawana, kita bakal terus berkembang kanggo nglayani sampeyan kanthi luwih apik.

    Apa sing kita lakoni?

    SHENZHEN YONWAYTECH CO., LTD minangka pemasok global khusus ing desain, pabrik, lan layanan TAMPILAN LED lan signage digital.
    Kita nyedhiyakake solusi LAYAR LED kanggo macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan, kalebu kaya HD layar sing dipimpin piksel sempit, tampilan sing dipimpin tetep njero ruangan, layar sing dipimpin sewa panggung njero, poster sing dipimpin toko, tampilan sing dipimpin bola sing ora duwe aturan, layar sing dipimpin kothak njero ruangan, layar pilar LED, tampilan dipimpin transparan, tampilan dipimpin fleksibel, tampilan dipimpin komersial, taksi topper dipimpin layar, pinter rak dipimpin tampilan, outdoor full color tampilan dipimpin tetep, acara outdoor rental tahan banyu tampilan dipimpin, tirai layar dipimpin, outdoor IP67 dipimpin layar, hemat energi tampilan dipimpin , tampilan LED stadion, tampilan keliling sing dipimpin lan tampilan dipimpin liyane sing disesuaikan kanggo proyek sing disesuaikan.

    Kanthi bantuan saka mesin canggih seri lengkap lan peralatan canggih panutup kabeh spektrum proses Manufaktur kalebu R&D, engineering, ngecor lan Manufaktur, Yonwaytech strictly nglakokaké angger ISO9001 kualitas internasional supervising sistem karo kapasitas produksi 3,000 meter persegi tampilan LED. saben sasi.
    Saben batch barang bakal ngalami tes sesak udara sing ketat, tes geter, tes suhu dhuwur lan kurang lan 72 jam penuaan produk sadurunge dikirim.

    Kita nyedhiyakake layanan pra-sales 24/7 lan dhukungan teknis kanggo klien kita, proposal teknis utawa anggaran proyek bisa diwenehake.
    Proyek sing disesuaikan kanthi sketsa sistematis lan brainstorming desain karo klien nalika layanan dodolan.
    Dhukungan teknis lan pelatihan gratis bisa diwenehake kanggo klien, garansi 2-5 taun opsional miturut kabutuhan klien.
    Tampilan sing dipimpin kita mumpuni kanggo macem-macem pasar kanthi sertifikat kaya CE, EMC, UL, ETL, IECEE, SASO dll.

    Kanthi pengalaman sugih ing industri tampilan LED, kita mbisakake pelanggan kanggo entuk solusi sing paling apik dening kualitas layar ndhuwur lan rega cukup.