• head_banner_01

Tampilan Modul LED Pita Fleksibel Kreatif Fleksibel

Katrangan singkat:

Modul LED Soft Flexible P1.56mm kanthi ukuran Panel LED Fleksibel 200mmx150mm.
P1.875mm, P2mm, P2.5mm, P3mm, P4mm Super Flexible LED Module kanthi ukuran Panel LED Fleksibel 240mmx120mm utawa 256mmx128mm.
P2.5mm uga duwe Modul LED Super Fleksibel kanthi 320mmx160mm.
Panel fleksibel sing beda fleksibel apik kanggo proyek sing disesuaikan kanggo kabutuhan klien.


Detail Produk

PCB alus lan sampul dhasar nggawe panel LED fleksibel dadi alus, saengga wujud apa wae bisa dipikolehi adhedhasar kabutuhan sampeyan.

Panel fleksibel, bisa cocog karo macem-macem kabutuhan kreatif, nggawe desain kreatif luwih akeh kemungkinan.

Kontrol kualitas sing ketat lan pengalaman aplikasi jangka panjang sing diverifikasi kanthi apik lan kinerja sing apik kanthi nggunakake

chip LED nationstar lan icn2153 Kanggo Refresh Warna Paling Seragam 3840HZ Refresh.

Creative Flexible Soft Ribbon LED Module Display (2)

Fleksibel

Tampilan LED sing fleksibel bisa fleksibel supaya cocog karo cembung, permukaan cekung utawa bengkong mbukak kunci potensial tanpa wates kanggo instalasi unik.

Creative Flexible Soft Ribbon LED Module Display (1)

Lancip

Tampilan LED sing fleksibel mung kekandelan 13.5mm. 

Entheng

Tampilan LED Fleksibel mung 0,35 kg Saben modul tenaga kerja lan transportasi sing ngirit.

Creative Flexible Soft Ribbon LED Module Display (6)Creative Flexible Soft Ribbon LED Module Display (5)

 

Panas kurang

Pasokan listrik bisa diselehake Maks. 20m adoh saka awak layar LED lan jaga supaya layar LED panas lan umur dawa.

Creative Flexible Soft Ribbon LED Module Display (3)

Pangopènan Ngarep

Tampilan LED Fleksibel dirancang kanthi gampang dipasang ing ngarep lan perawatan ngarep, sing bisa dipasang ing pigura logam liwat magnet integral karo saben modul.

Creative Flexible Soft Ribbon LED Module Display (4)

Sistem instalasi fleksibel

Tampilan LED Fleksibel Serbaguna bisa dipasang ing orientasi lanskap utawa potret supaya cocog karo kabutuhan tampilan video LED tartamtu. Dirancang kanthi perawatan sing gampang banget lan pangopènan ngarep, sing bisa dipasang ing pigura logam liwat magnet integral karo saben modul.

Digunakake kanthi akeh ing konstruksi sing ora teratur, kayata klub, latar mburi panggung, studio, super market, mall, stadion, konser, taman hiburan, area sing bisa dideleng, real estate, bandara lsp.

Parameter Teknis: Y-IF-Pita alus-V01

Pitch Pixel (mm)

P1.56

P1.875

P2

P2

P2.5

P2.5

P3

P4

P4

Konfigurasi Piksel

SMD1010

SMD1515

SMD2020

Ukuran Modul (mm)

200 × 150

240 × 120

240 × 120

256 × 128

240 × 120

320 × 160

240 × 120

240 × 120

256 × 128

Resolusi Modul (Piksel)

128 × 96

128 × 64

120 × 60

128 × 64

96 × 48

128 × 64

80 × 40

60 × 30

64 × 32

Kapadhetan (Piksel / ㎡)

410,913

284,444

250.000

249,999

160.000

160.000

111,111

62.500

62.500

Mode Nyetir (Tugas)

1/32

1/32

1/30

1/32

1/24

1/32

1/20

1/15

1/16

Padhang (nits / ㎡)

≥700

≥800

≥900

≥900

≥800

≥800

≥900

≥700

≥900

Bending Radian

Radian lentur tengah ≤ 120 °, Radian lentur diagonal ≤ 120 °. Radian Bending sing Disaranake ≤90 °.

Ndeleng Angle (°)

120

Kelas Grey (Bit)

14

Daya Operasi

AC100-240V 50-60Hz

Maks. Konsumsi Daya (w / ㎡)

≤ 550

Konsumsi Daya Rata-rata (w / ㎡)

≤ 280

Suhu Operasi

-30 ° ~ + 65 °

Asor Makarya

10% –90% RH

Frekuensi Frame (Hz)

≥60

Frekuensi Refresh (Hz)

1,920–3,840 Opsional

Suhu Makarya (ºC)

-20 ~ + 60

Urip (Jam)

100.000

Nglindhungi Kelas

IP31


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita