• mimpin produsen tampilan yonwaytech.com

Creative Fleksibel Soft Pita LED Modul Tampilan

Katrangan singkat:

P1.56mm Super Fleksibel Soft LED Modul karo 200mmx150mm Fleksibel LED Panel ukuran.

P1.875mm, P2mm, P2.5mm, P3mm, P4mm Super Fleksibel Soft LED Modul karo 240mmx120mm utawa 256mmx128mm ukuran Panel LED Fleksibel.

P2.5mm uga duwe Super Fleksibel Soft LED Modul karo 320mmx160mm.

Modul LED fleksibel bisa diganti utawa dijupuk saka sisih ngarep kanthi gampang.

Bisa mbentuk tampilan LED kanthi bentuk khusus kaya sing dikarepake supaya layar luwih modis lan atraktif.

Panel led fleksibel sing beda-beda apik kanggo proyek sing disesuaikan kanggo kabutuhan klien.

 

 


  • Ketentuan Perdagangan:EXW, FOBShenzhen, CIF, DDU, DDP
  • Packaging:Kasus plywood / kasus penerbangan
  • Syarat-syarat pembayaran:T/T, Western Union
  • Wektu Pangiriman:10-20 dina kerja
  • Transportasi:Pengiriman laut, Angkutan Udara utawa Ekspres (DHL/FEDEX/EMS)
  • Panggonan Asal:Shenzhen, Guangdong, PR China
  • MOQ:1 meter persegi
  • Detail Produk

    PCB alus lan tutup dhasar nggawe panel LED fleksibel alus, supaya wangun apa wae bisa digayuh adhedhasar kabutuhan sampeyan.

    Panel fleksibel, bisa cocog karo kabutuhan kreatif sing beda, nggawe desain kreatif sampeyan luwih akeh.

    Kontrol kualitas sing ketat lan pengalaman aplikasi jangka panjang mbuktekake stabilitas lan kinerja sing apik kanthi nggunakake

    Kripik LED nationstar lan icn2153 Kanggo Keseragaman Warna Paling Apik 3840HZ Tingkat Refresh.

    Tampilan Modul LED Pita Lembut Fleksibel Kreatif (2)

    Fleksibel

    Tampilan LED Fleksibel bisa flexing kanggo cocog karo permukaan cembung, cekung utawa bengkong mbukak potensial tanpa wates kanggo instalasi unik.

    Tampilan Modul LED Pita Lembut Fleksibel Kreatif (1)

    Ultra-tipis

    Tampilan LED fleksibel mung ketebalan 13.5mm.

    entheng

    Tampilan LED fleksibel mung 0,35 kg Saben modul ngirit tenaga kerja lan transportasi.

    Tampilan Modul LED Pita Lembut Fleksibel Kreatif (6)Tampilan Modul LED Pita Lembut Fleksibel Kreatif (5)

     

    Kurang panas

    Sumber daya bisa diselehake Max.20m adoh saka awak layar LED lan supaya layar LED kurang panas lan umur dawa.

    Tampilan Modul LED Pita Lembut Fleksibel Kreatif (3)

    Pangopènan ngarep

    Tampilan LED Fleksibel dirancang kanthi gampang dipasang ing pikiran lan pangopènan ngarep, sing bisa dipasang ing pigura logam liwat magnet integral karo saben modul.

    Tampilan Modul LED Pita Lembut Fleksibel Kreatif (4)

    Sistem instalasi fleksibel

    Tampilan LED Fleksibel Versatile bisa diinstal ing orientasi lanskap utawa mujur supaya pas karo kabutuhan tampilan video LED tartamtu. Dirancang kanthi gampang dipasang ing pikiran lan pangopènan ngarep, sing bisa dipasang ing pigura logam liwat magnet integral karo saben modul.

    Digunakake ing konstruksi sing ora duwe aturan, kayata klub, latar mburi panggung, studio, pasar super, mall, stadion, konser, taman hiburan, area ndeleng, real estate, bandara dll.

    Parameter teknis:Y-IF-Pita Lembut-V01

    Jarak Piksel (mm)

    P1.56

    P1.875

    P2

    P2

    P2.5

    P2.5

    P3

    P4

    P4

    Konfigurasi piksel

    SMD1010

    SMD1515

    SMD2020

    Ukuran Modul (mm)

    200×150

    240×120

    240×120

    256×128

    240×120

    320×160

    240×120

    240×120

    256×128

    Resolusi Modul (Pixel)

    128×96

    128×64

    120×60

    128×64

    96×48

    128×64

    80×40

    60×30

    64×32

    Kapadhetan (Piksel/㎡)

    410,913

    284,444

    250.000

    249,999

    160.000

    160.000

    111,111

    62.500

    62.500

    Mode Nyopir (Tugas)

    1/32

    1/32

    1/30

    1/32

    1/24

    1/32

    1/20

    1/15

    1/16

    Padhang (nits/㎡)

    ≥700

    ≥800

    ≥900

    ≥900

    ≥800

    ≥800

    ≥900

    ≥700

    ≥900

    Radian mlengkung

    Tengah mlengkung radian ≤ 120 °, Diagonal mlengkung radian ≤ 120 °.Dianjurake mlengkung Radian ≤90 °.

    Sudut Pandang (°)

    120

    Grey Grade (Bit)

    14

    Daya Operasi

    AC100-240V 50-60Hz

    Maks.Konsumsi Daya (w/㎡)

    ≤ 550

    Konsumsi Daya Rata-rata (w/㎡)

    ≤ 280

    Suhu Operasi

    -30°~+65°

    Kelembapan Kerja

    10% -90% RH

    Frekuensi Frame (Hz)

    ≥60

    Frekuensi Refresh (Hz)

    1,920–3,840 Opsional

    Suhu Kerja (ºC)

    -20~+60

    Umur (Jam)

    100.000

    Nglindhungi Grade

    IP31


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita