• 14242756223

Layar LED Tirai Jendela Ruangan Indoor

Katrangan singkat:

Yonwaytech --- Produsen Tampilan LED Transparan sing andal.
Layar LED transparan langsung mlebu ing area komersial ritel kanthi cepet minangka tondo digital teknologi anyar kanthi teknologi tampilan iklan anyar, sing nggabungake transparansi sing dhuwur lan padhang sing dhuwur, digunakake kanthi akeh ing jendela kaca toko kayata toko perhiasan, toko kosmetik, toko pakaian, 4S toko, restoran, hotel, pameran acara pameran fashion, lsp.
Bebarengan karo pangembangan ritel komersial, kudu ana masa depan sing cerah kanggo tampilan LED transparan.


Detail Produk

Layar LED Transparan, Tampilan Frontal Tampilan LED Transparan Kreatif Disesuaikan Ukuran Kabinet Fleksibel ukuran 500mm x 500mm, 1000mm x 500mm, 1000mm x 1000mmm Kasedhiya.

Jarak piksel kasedhiya ing 2.8mm, 5.6mm, 3.91mm, 7.82mm, 10.42mm, 15.625mm, 25mm, 31.25mm kanggo aplikasi njero ruangan utawa ruangan ……

Indoor Outdoor Window Curtain Transparent LED Screen (1)

TRANSPARENSI sing Tinggi

Jarak piksel minimal yaiku 2.8mm sing bisa transparan nganti 60%.

Permeabilitas 60% -90%, tembus, ventilasi, ora mengaruhi cahya lan garis penglihatan , Cocog banget kanggo nginstal tembok kaca.

Indoor Outdoor Window Curtain Transparent LED Screen (2)

Kabinet tampilan led kaca sing andal

Kabinet paduan aluminium casting dilebokake karo kabeh komponen kanggo tampilan, ngarep lan mburi sing resik.

Disipasi panas sing apik banget, gampang operasi lan instalasi ora perlu alat khusus.

Kunci Cepet sekitar nggawe manawa video sing lancar.

Bobot Super Ringan≤6.5kg saben kabinet.

Indoor Outdoor Window Curtain Transparent LED Screen (4)

Instalasi njero ruangan kanggo ndeleng ruangan

Gampang kanggo pangopènan, keamanan, kurang disetujoni tinimbang pariwara ing njaba, 1500cd / ㎡ — 5000cd / ㎡ macem-macem anggaran opsional.

Indoor Outdoor Window Curtain Transparent LED Screen (3)

Ora Perlu Struktur Bingkai Baja abot, ngirit biaya maksimal ing struktur.

Tampilan LED Transparan YONWAYTECH bisa dipasang ing tembok langsir kaca kanthi langsung tanpa ngowahi struktur, luwih gampang lan cepet.

Solusi sing ana ing jubin, dipasang ing tembok utawa nggantung solusi fleksibel karo kebutuhan proyek sampeyan.

Indoor Outdoor Window Curtain Transparent LED Screen (6)

Dirancang kanggo instalasi Telpon utawa Wall Video Sewa Tahap.

Persiyapan cepet lan pangopènan gampang, kanthi transparansi lan padhang supaya bisa tampil kanthi visual sing apik, Tampilan LED Transparan cocog kanggo ditrapake ing fasad bangunan, pusat blanja, toko rantai merek, bandara, institusi finansial, tahapan lan acara lsp.

Indoor Outdoor Window Curtain Transparent LED Screen (5)

Parameter Teknis: Y-CT-500 × 1000-V01

Model P2.8 P3.91 P3.91 P7.81 P5.4-10.4 P10.4
Jarak piksel 2.8mm-5.6mm 3.91mm-7.81 3.91mm-7.82mm 7.81mm 5.4mm-10.4mm 10.4mm
Lampu Padhang SMD1921
Padhang Normal SMD2121
SMD1921 ruangan SMD2727 ruangan
Kapadhetan piksel 63546 32768 16384 18432 9216
Ukuran modul Ukuran Ing 500mm × 500mm / 500mm × 1000mm / 1000mm × 1000mm Bisa Disesuaikan
Bahan kabinet Tutup Acryic / Alloy Aluminium / Baja
bobote 14KG / ㎡ 15KG / ㎡
Transparansi 45% 65% 70% 75% 80%
Padhang Bright1200nit Padhang Normal
Bright5000nit Padhang Normal
≥4500nit ≥4500nit ≥4500nit ≥4000nit
Refresh rate ≥1920HZ
Mode pindai 1/11 1/16 1/8 1/4 1/2
Daya maksimal konsumsi ≤600W / ㎡ ≤400W / ㎡ ≤600W / ㎡ ≤600W / ㎡ ≤550W / ㎡ ≤750W / ㎡
Daya rata-rata konsumsi 120W / ㎡ 120W / ㎡ 180W / ㎡ 180W / ㎡ 180W / ㎡ 180W / ㎡
PCB (2,8mm FR-6 Enem Lapisan) FR-4 papat lapisan papan, kandel 2.0mm
IC Driver ICN2038S / MBI5124, Tingkat Refresh Dhuwur Opsional
Instalasi Ngantung utawa Numpuk
Tegangan Input 110-220 AC, 50-60Hz
Tingkat padhang 256 Tingkat
Perlindhungan Ingress IP33 njero ruangan IP65 ruangan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita