• njero ruangan tetep transparan dipimpin tampilan yonwaytech

Ing njero ruangan ruangan P2.8 P3.91 P7.8 P10.4 Jendela Transparent Layar LED

Katrangan singkat:

Yonwaytech—Produsen Tampilan LED Transparan Sing Bisa Dipercaya.

Produk kita nduweni transparansi sing dhuwur, bobot entheng, kontrol cerdas, operasi sing gampang, tingkat refresh sing dhuwur, irit energi lan liya-liyane.

Desain Modular kanggo splicing gampang & cepet.

Gampang Instalasi: Hanging / hoisting, Mounting, ngadeg.

Desain Frame Fashion & Cantik lan kustomisasi warna.

Layar LED transparan mlumpat menyang wilayah komersial ritel kanthi cepet minangka signage digital teknologi anyar kanthi teknologi tampilan iklan anyar, sing nggabungake transparansi dhuwur lan padhang sing dhuwur, akeh digunakake ing jendela kaca toko kayata toko perhiasan, toko kosmetik, toko sandhangan, 4S toko, restoran, hotel, pameran fashion show acara, etc.

Bebarengan karo pangembangan ritel komersial, kudu ana masa depan sing cerah kanggo tampilan LED transparan.

 

 


  • Ketentuan Perdagangan:EXW, FOBShenzhen, CIF, DDU, DDP
  • Packaging:Kasus plywood / kasus penerbangan
  • Syarat-syarat pembayaran:T/T, Western Union
  • Wektu Pangiriman:10-20 dina kerja
  • Transportasi:Pengiriman laut, Angkutan Udara utawa Ekspres (DHL/FEDEX/EMS)
  • Panggonan Asal:Shenzhen, Guangdong, PR China
  • MOQ:1 meter persegi
  • Detail Produk

    Layar LED Transparan, Tampilan Depan Tampilan LED Transparan Kreatif Disesuaikan Ukuran Kabinet Fleksibel Desain ukuran 500mm x 500mm, 1000mm x 500mm, 1000mm x 1000mmm Kasedhiya.

    Pitch piksel kasedhiya ing 2.8mm, 5.6mm, 3.91mm, 7.82mm, 10.42mm, 15.625mm, 25mm, 31.25mm kanggo aplikasi njero ruangan utawa ruangan……

    Layar LED Transparan Tirai Jendela Luar Ruangan (1)

    TRANSPARANSI Dhuwur

    Jarak piksel minimal yaiku 2.8mm sing bisa nggayuh transparansi 60%.

    Permeabilitas 60% -90%, tembus, ventilasi, ora mengaruhi cahya lan garis pandelengan, cocog banget kanggo nginstal tembok kaca.

    Layar LED Transparan Tirai Jendela Luar Ruangan (2)

    Reliable Slim kaca dipimpin Kabinet tampilan

    Die-casting aluminium alloy kabinet terpadu karo kabeh komponen kanggo tampilan, ngarep resik lan mburi.

    Boros panas banget, operasi gampang ing instalasi lan perakitan ora perlu alat khusus ekstra.

    Cepet Kunci ing sakubenge nggawe manawa video lancar.

    Super Light Weight≤6.5kg saben kabinet.

    Layar LED Transparan Tirai Jendela Luar Ruangan (4)

    Instalasi njero ruangan kanggo ndeleng ruangan

    Gampang kanggo pangopènan, safety, proses persetujuan kurang saka iklan ruangan,1500cd/㎡—5000cd/㎡ budget beda opsional.

    Layar LED Transparan Tirai Jendela Luar Ruangan (3)

    Ora Perlu Struktur Rangka Baja Heavy, ngirit biaya maksimal ing struktur.

    Tampilan LED Transparan YONWAYTECH bisa ditempelake ing tembok tirai kaca kanthi langsung tanpa ngganti struktur, luwih trep lan cepet.

    Solusi tetep ing lantai, dipasang ing tembok utawa gantung fleksibel kanthi kabutuhan proyek sampeyan.

    Layar LED Transparan Tirai Jendela Luar Ruangan (6)

    Dirancang kanggo instalasi tetep utawa Tembok Video Rental Panggung.

    Persiyapan cepet lan pangopènan sing gampang, kanthi transparansi lan padhang sing dhuwur kanggo entuk kinerja visual sing apik, Tampilan LED Transparan cocog kanggo aplikasi ing fasad bangunan, pusat blanja, toko rantai merek, bandara, lembaga keuangan, tahapan lan acara lsp.

    Layar LED Transparan Tirai Jendela Luar Ruangan (5)

    Parameter teknis:Y-CT-500×1000-V01

    Model P2.8 P3.91 P3.91 P7.81 P5.4-10.4 P10.4
    Jarak piksel 2.8mm-5.6mm 3.91mm-7.81 3.91mm-7.82mm 7,81 mm 5.4mm-10.4mm 10,4 mm
    lampu SMD1921 Padhang Dhuwur
    SMD2121 Padhang Normal
    SMD1921 njaba Njaba SMD2727
    Kapadhetan piksel 63546 32768 16384 18432 9216
    Ukuran modul Ukuran Ing 500mm × 500mm / 500mm × 1000mm / 1000mm × 1000mm Bisa Customized
    Bahan lemari Tutup Akrilik / Paduan Aluminium / Baja
    bobot ≤ 14KG/㎡ ≤ 15KG/㎡
    Transparansi 45% 65% 70% 75% 80%
    padhang ≥1200nit Padhang Normal
    ≥5000nit Padhang Normal
    ≥4500nit ≥4500nit ≥4500nit ≥4000nit
    Refresh rate ≥1920HZ
    Mode pindai 1/11 1/16 1/8 1/4 1/2
    daya maksimalkonsumsi ≤600W/㎡ ≤400W/㎡ ≤600W/㎡ ≤600W/㎡ ≤550W/㎡ ≤750W/㎡
    Daya rata-ratakonsumsi ≤120W/㎡ ≤120W/㎡ ≤180W/㎡ ≤180W/㎡ ≤180W/㎡ ≤180W/㎡
    PCB (2.8mm FR-6 Enem Lapisan) FR-4 papan papat lapisan, ketebalan 2.0mm
    IC driver ICN2038S / MBI5124, Tingkat Refresh Dhuwur Opsional
    Instalasi Hanging utawa Numpuk
    Tegangan Input 110–220 AC, 50-60Hz
    Tingkat padhang 256 Tingkat
    Ingress Protection IP33 njero ruangan IP65 njaba

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita