• head_banner_01
  • head_banner_01

Cara pangopènan tampilan sing dipimpin utamané dipérang dadi pangopènan ngarep lan pangopènan mburi.

Back-maintenance digunakake kanggo layar LED saka bangunan tembok njaba, iku kudu dirancang karo sisih mburi aisle supaya wong bisa nindakake pangopènan lan ndandani saka mburi awak layar.

Priksa manawa bukti banyu cukup apik ing lingkungan ruangan, tampilan sing dipimpin mburi uga mbutuhake paket profil aluminium ing saubengé kanggo mesthekake yen ora ana banyu sing klelep ing tampilan sing dipimpin, tingkat sing kudu nganti IP65.

Keperluan teknis sakabèhé dhuwur, instalasi lan mbusak rumit, lan butuh wektu.

Uga, kanggo tampilan sing dipimpin ruangan, YWTLED wis ngembangake rong cara kanggo njaga tampilan ngarep ruangan.

Salah sawijining solusi kanggo njaga ngarep yaiku rotasi sekrup modular ing piksel p3.91, p4.81, p5.33, p6.67, p8, p10, p16, sing level bukti ruangan wis cocog karo IP65.

Pangopènan ngarep kaloro yaiku solusi mbukak lemari tampilan njaba ruangan.

Kabinèt lawang mbukak ngarep karo rod hidrolik terpadu kabeh komponen tampilan sing dipimpin.

Kanthi pangopènan ngarep, layar sing dipimpin bisa didesain tipis lan entheng, digabungake karo lingkungan sekitar, entuk tampilan sing cocog.

warta1 (3)

Kanggo sawetara panggonan njero ruangan utamané karo spasi kompak, utawa instalasi tembok-dipasang, temenan, iku ora pilihan apik saka pangopènan mburi.

Bebarengan karo teknologi Narrow Pixel Pitch LED Display sing dikembangake, tampilan LED njero ruangan ngarep-maintenance mboko sithik didominasi pasar.

Dikonfigurasi nganggo magnet kanggo ndandani modul ing kabinet utawa struktur baja.Mbukak kabeh kabinèt utawa modul saka sisih ngarep, Nalika dismantle, Sucker langsung tutul lumahing modul kanggo pangopènan ngarep,

warta1 (2)

Dibandhingake karo pangopènan mburi, kauntungan saka layar LED pangopènan ngarep utamane kanggo ngirit ruang lan struktur dhukungan, nggedhekake panggunaan papan lan nyuda kesulitan sawise adol.

Cara pangopènan ngarep ora perlu lorong, ndhukung pangopènan ngarep independen, lan ngirit papan ing layar mburi.

Ora perlu disassemble kabel, ndhukung karya pangopènan cepet, mbandhingaké karo pangopènan mburi, kang kudu mbusak akeh ngawut-awut pisanan kanggo mbongkar modul ngarep-maintenance luwih prasaja lan luwih trep.Nanging, amarga papan winates ing kamar, struktur nduweni syarat dhuwur ing boros panas kabinet, yen layar luwih gampang rawan gagal.

warta1 (1)

Ing sisih liya, pangopènan mburi duwe kauntungan dhewe.

Rega sing luwih murah, boros panas sing apik, sing luwih cocog kanggo atap, kolom lan acara liyane, lan nduweni efisiensi pamriksa lan pangopènan sing dhuwur.

Amarga aplikasi sing beda, sampeyan bisa milih rong cara pangopènan iki miturut kabutuhan sampeyan.


Wektu kirim: Nov-07-2020