• head_banner_01
  • head_banner_01

Cara pangopènan tampilan sing dipimpin umume dipérang dadi perawatan ngarep lan perawatan mburi.

Pangopènan bali sing digunakake kanggo layar LED tembok eksterior bangunan, kudu dirancang kanthi sisih mburi supaya wong bisa nindakake pangopènan lan ndandani saka sisih mburi awak layar.

Priksa manawa bukti banyu cukup apik ing lingkungan ruangan, tampilan led mburi mburi uga butuh profil aluminium ing sekitar paket kasebut kanggo mesthekake ora ana banyu sing mudhun menyang tampilan sing dipimpin, sing levele nganti IP65.

Syarat teknis umume yaiku dhuwur, instalasi lan nyopot angel, lan akeh wektu.

Kajaba iku, kanggo tampilan sing dipimpin ruangan, YWTLED wis nggawe rong cara kanggo njaga ngarep layar sing dipimpin ruangan.

Siji solusi kanggo perawatan ngarep yaiku rotasi sekrup modular ing piksel p3.91, p4.81, p5.33, p6.67, p8, p10, p16, sing level bukti njaba wis cocog karo IP65.

Pemeliharaan ngarep nomer loro yaiku solusi mbukak kabinet tampilan sing dipimpin ruangan.

Kabinet lawang mbukak ngarep kanthi rod hidrolik terintegrasi kabeh komponen tampilan sing dipimpin.

Kanthi pangopènan ngarep, layar sing dipimpin bisa dirancang lancip lan entheng, terintegrasi karo lingkungan sekitar, entuk tampilan sing cocog.

news1 (3)

Kanggo sawetara papan ing njero ruangan utamane kanthi ruang kompak, utawa instalasi sing dipasang ing tembok, mesthine dudu pilihan pangopènan mburi sing cocog.

Bebarengan karo teknologi Tampilan LED Narrow Pixel Pitch sing dikembangake, tampilan LED njero ruangan ngarep-ngarep kanthi bertahap nguasai pasar.

Wis dikonfigurasi karo magnet kanggo ndandani modul ing kabinet utawa struktur baja. Bukak kabinet utawa modul ing sisih ngarep, Nalika dibongkar, Sucker langsung nutul permukaan modul kanggo pangopènan ngarep, 

news1 (2)

Dibandhingake karo pangopènan mburi, kauntungan layar LED sisih ngarep-ngarep utamane kanggo ngirit ruangan lan struktur dhukungan, nggedhekake pemanfaatan papan lan nyuda kasusahan sawise adol kerja.

Cara pangopènan ngarep ora butuh lorong, ndhukung pangopènan ngarep sing independen, lan ngirit ruangan ing layar mburi.

Ora prelu mbongkar kabel, ndhukung gaweyan pangopènan kanthi cepet, mbandhingake karo pangopènan mburi, sing kudu nyopot akeh sekrup dhisik kanggo ngilangi pangopènan ngarep modul sing luwih gampang lan gampang. Nanging, amarga ruangane mung sithik, struktur duwe sarat sing dhuwur kanggo disipasi panas kabinet, yen layar luwih gampang gagal.

news1 (1)

Saliyane, pangopènan bali duwe kaluwihan dhewe-dhewe.

Rega murah, disipasi panas sing apik, sing luwih cocog kanggo gendheng, kolom lan acara liyane, lan nduweni efisiensi inspeksi lan perawatan sing dhuwur.

Amarga beda aplikasi, sampeyan bisa milih rong cara pangopènan kasebut miturut kabutuhan.


Wektu kiriman: Nov-07-2020