• head_banner_01
  • head_banner_01

 

Soko babagan tampilan LED GOB sing bisa narik kawigaten sampeyan.

 

GOB iku singkatan saka Gluing ing Papan.

Iki minangka teknologi anyar teknologi kemasan tampilan sing dipimpin kanggo ngatasi masalah perlindungan lampu LED.

 

tampilan modul GOB p1.25 dipimpin

 

Materi iki ora mung nduweni transparansi ultra-dhuwur kanggo njamin visibilitas sumur, nanging uga nduweni konduktivitas termal sing unggul kanggo mbungkus substrat lan panel modul LED kanggo mbentuk perlindungan sing efektif.

Tampilan sing dipimpin GOB bisa diadaptasi menyang lingkungan sing angel tinimbang tampilan sing dipimpin SMD kanthi pitch piksel sing luwih cilik kanggo entuk kelembapan, banyu, bledug, impact lan resistensi UV sing sejati.

Tampilan dipimpin GOB sing ditondoi kanthi pangopènan sing luwih gampang, biaya pangopènan sing luwih murah, sudut pandang sing luwih gedhe, lan sudut pandang horisontal 180 derajat lan sudut pandang vertikal.

Dibandhingake karo tampilan sing dipimpin COB, tampilan modul sing dipimpin GOB bisa dadi apik kanggo layar sing dipimpin piksel cilik lan gedhe, aplikasi sing luwih akeh digunakake, mbok menawa luwih penting yaiku biaya sing luwih apik tinimbang tampilan sing dipimpin COB.

 

GOB outdoor p2.5 pilar led display2

 

Yonwaytech mimpin tampilan GOB seri uga bisa ndadekke karo kaluwihan kaya ing ngisor iki.

 

(1) Kemampuan pangayoman dhuwur

Fitur sing paling pinunjul saka GOB LED yaiku kemampuan proteksi dhuwur sing bisa nyegah tampilan saka banyu, kelembapan, UV, tabrakan, lan risiko liyane kanthi efektif.

Fitur iki bisa nyegah piksel mati ukuran gedhe lan piksel rusak.

 

GOB anti bledug led tampilan led

 

(2) Kaluwihan saka COB LED

Dibandhingake karo COB LED, luwih gampang dijaga lan biaya pangopènan luwih murah.

Kajaba iku, sudut pandang luwih amba lan bisa nganti 160 derajat kanthi vertikal lan horisontal.

Kajaba iku, bisa ngatasi kerataan permukaan sing ala, warna sing ora konsisten, rasio nolak dhuwur saka tampilan COB LED.

 

GOB outdoor p2.5 pilar dipimpin tampilan1

 

(3) Cocog kanggo tampilan LED pitch piksel sempit lan tampilan LED alus sing fleksibel.

Jenis LED GOB iki biasane ditrapake ing layar LED piksel cilik kanthi pitch piksel P2.0mm utawa luwih cilik, lan uga cocok kanggo layar tampilan LED kanthi pitch piksel sing luwih dhuwur.

Kejabi, iku uga kompatibel karo Papan PCB fleksibel lan bisa ketemu syarat dhuwur kanggo keluwesan dhuwur lan tampilan rapi.

 

Layar modul led lembut GOB fleksibel

 

(5) Kontras sing luwih dhuwur

Amarga lumahing matt, kontras werna wis apik kanggo nambah efek muter lan amba ndeleng luwih akeh.

 

Pabrik tampilan modul GOB p1.25

 

(6) Loropaken kanggo mripat wuda kanggo kreatif 3D VR dipimpin tampilan

Ora bakal ngetokake UV lan IR, lan uga radiasi, sing aman kanggo mata telanjang wong.

Kajaba iku, bisa nglindhungi wong saka "bahaya cahya biru", amarga cahya biru nduweni dawa gelombang sing cendhak lan frekuensi dhuwur, sing bisa nyebabake karusakan ing paningal wong yen nonton ing wektu sing suwe.

Kajaba iku, bahan sing digunakake saka LED nganti FPC kabeh ramah lingkungan lan bisa didaur ulang sing ora bakal nyebabake polusi.

Iku uga cocok kanggo tampilan LED fleksibel lan bisa duwe keluwesan banget kanggo instalasi layar LED 3D akurat adhedhasar struktur bangunan.

 

 

Ana uga sawetara syarat ketat saka

Yonwaytech mimpin proses produksi tampilan GOB tampilan LED:

 

(1)Bahan

Unsur sing paling dhasar yaiku bahan berkualitas tinggi kaya chip LED, IC drive refresh ultra-dhuwur, papan PCB sing apik banget boros panas, umpamane, Tampilan LED Yonwaytech ngonfigurasi modul led njero ruangan p1.25 kanthi PCB tembaga 2.0mm 6 lapisan kanggo njamin kualitas apik GOB mimpin modul.

Uga bahan kemasan kudu duwe fitur kaya adhesion kuwat, resistance mulet dhuwur, atose cukup, transparan dhuwur, toleransi termal, kinerja abrasion apik lan ing.Lan kudu anti-statis lan bisa nolak tekanan dhuwur supaya ora nyepetake umur layanan amarga kacilakan saka njaba lan statis.

 

(2)Proses pengemasan

Lem transparan kudu dilapisi kanthi tepat kanggo nutupi permukaan lampu lampu lan uga ngisi kesenjangan kanthi lengkap.

Sampeyan kudu netepi papan PCB kanthi kenceng, lan ora ana gelembung, bolongan udara, titik putih, lan longkangan sing ora diisi materi.

Yonwaytech mimpin tampilan tansah fokus ing kualitas dhuwur mimpin modul tampilan produk, kita pilih kualitas apik mimpin komponen tampilan, uga trampil kemajuan produksi ing paket GOB.

 

(3)Kekandelan seragam

Sawise kemasan GOB, kekandelan lapisan transparan kudu seragam.

Kanthi perkembangan teknologi GOB, saiki toleransi lapisan iki meh bisa diabaikan.

 

GOB ruangan p2.5 pilar dipimpin tampilan4

YonwaytechTampilan LED Pilar GOB ruangan dipimpin tampilan.

 

(4)Kerataan lumahing

The evenness lumahing tampilan modul Yonwaytech mimpin kudu sampurna tanpa irregularity kaya bolongan pot cilik.

 

(5)Tes modular sadurunge lan sawise gluing

Sawise produk modul sing dipimpin SMD dipasang, tuwa nganti 72 jam sadurunge ngisi GOB, lampu kasebut diuji kanthi apik.

Perlu disorot yen tampilan sing dipimpin Yonwaytech nggawe modul GOB kanthi jam 24 liyane kanggo ngonfirmasi kualitas produk maneh sadurunge dipasang ing tampilan sing dipimpin.

 

(6)Pangopènan

Layar GOB LED kudu gampang dijaga, lan lem bisa gampang dipindhah ing kahanan khusus kanggo ndandani lan njaga bagean liyane.

 

 

Minangka lapisan protèktif pinunjul panutup lumahing modul mimpin, bisa menehi hasil karo masalah sing karusakan rasah disebabake wong kayata Mudhun mudhun saka manik lampu utamané kanggo lampu LED diselehake ing sudhut,

Tampilan LED GOB bisa digunakake kanthi akeh kanggo aplikasi ruangan lan aplikasi njero ruangan ing ngendi wong bisa ngakses layar LED kanthi gampang kayata lift, ruangan fitness, mall, subway, auditorium, ruang rapat / konferensi, pertunjukan langsung, acara, studio, konser, lsp. .

 

GOB pilar dipimpin tampilan anti tabrakan 

 


Wektu kirim: Jun-15-2022