• head_banner_01
  • head_banner_01

 

Apa Tampilan LED COB Pancen?

 

Amarga nguber manungsa saka tampilan LED definisi ultra-dhuwur, pitch piksel tampilan LED saya nyusut.

Minangka teknologi tampilan generasi pisanan, tampilan SMD tradisional wis diwasa bangetsawise luwih saka sepuluh taunpembangunan.

Dadi, rute teknis sing pungkasane bakal dikarepake ing jaman tampilan led mikro?

Kanthi pangembangan teknologi tampilan LED, rute teknis kayata COB (sing cendhak kanggo Chip On Board) metu.

Uga, rute kemasan sing beda bisa dicocogake karo struktur chip sing beda.

Perbandingan tampilan smd lan cob yonwaytech sing dipimpin

 

SMD, sing dikenal minangka piranti sing dipasang ing permukaan, nuduhake nggunakake teknologi pemasangan permukaan kanggo ngemas produk LED.

Bisa encapsulate cangkir lampu, krenjang, unsur kristal, lan bahan liyane menyang specifications beda manik lampu.

Nalika ngasilake unit tampilan kanthi jarak sing beda kanggo layar tampilan LED mini, manik lampu dilas menyang papan sirkuit kanthi mesin SMT kacepetan dhuwur kanthi welding reflow suhu dhuwur. 

Ngelingi kesulitan teknis sajrone enkapsulasi, manufaktur luwih seneng SMD ngasilake layar tampilan LED digital kanthi jarak cilik.

SMD minangka teknologi utama kanggo layar tampilan LED mikro kanthi jarak piksel kurang saka 10mm ing pasar.

 

Teknologi SMD COB

 

Ing sisih liya, COB, singkatan saka Chip On Board, minangka teknologi kemasan anyar sing ngemot chip LED, tinimbang lampu LED, langsung menyang PCB.

Mulane, COB-LED bakal dibebasake saka ukuran fisik SMD kanggo resolusi sing luwih dhuwur kaya P0.9375.

digitallayar tampilan mimpin mikro ing P0.9375mm, P1.25mm, P1.5625 mm lan P1.875 kasedhiya karo COB.

Salajengipun, ora bisa dipungkiri yen COB nduweni sifat fisik sing luwih apik.

Modul sing dienkapsulasi karo COB ora mung luwih entheng tinimbang karo SMD nanging uga duwe tampilan sing luwih gedhe.

 

 P0.9375 tampilan led mikro

 

Dibandhingake karo SMD, tampilan COB sing dipimpin bisa entuk manfaat kanggo sampeyan kaya ing ngisor iki:

 

1;Boros panas banget

Salah sawijining tujuan teknologi iki yaiku kanggo ngatasi masalah pembuangan panas SMD lan DIP.

Struktur sing prasaja menehi kaluwihan tinimbang rong jinis radiasi panas liyane.

2;Cocog kanggo tampilan LED pitch piksel sempit

Minangka Kripik sing langsung disambungake menyang Papan PCB, ing jarak antarane saben unit panah kanggo ngurangi Jarak piksel kanggo nyedhiyani pelanggan karo gambar bening.

3;Nyederhanakake kemasan

Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, struktur COB LED luwih gampang tinimbang SMD lan GOB, saengga proses kemasan uga gampang.

4;Tingkat anti banyu sing luwih dhuwur

Kanthi chip inovatif ing papan modul terpaku, bisa uga nglindhungi LED ing modul LED saka banyu utawa kelembapan.

5;Anti-tabrakan sing luwih apik

Desain modular khusus kanthi gluing anti-tabrakan bisa duwe fungsi tahan kejut, menehi perlindungan ultra-dhuwur kanggo LED ing macem-macem pengaruh.

6;Ngluwihi Debu-bukti.

Kanthi kinerja sealing dhuwur saka materi anyar, panel layar COB LED saka YONWAYTECH LED babar blas-free bledug karo kajelasan banget lan nawakake kinerja visual banget karo tingkat refresh dhuwur lan werna uniformity.

 

P1.25 tampilan apik pitch dipimpin

 

Alesan kanggo linuwih dhuwur yaiku teknologi COB bisa ngilangi link kontrol ing proses produksi lampu tunggal.

Kajaba iku, uga mbusak manik lampu liwat proses welding reflow, supaya suhu dhuwur ing cara tradisional ora mengaruhi chip LED lan baris welding.

Boros panas lan resistensi oksidasi sing apik uga nyumbang kanggo keandalan sing dhuwur.

Apa maneh, COB nggunakake teknologi lapisan standar sing dhuwur kanggo nyegah kegagalan tampilan LED sing disebabake dening banyu, kelembapan, UV, lan kerusakan liyane.

Ndhukung operasi kabeh cuaca lan isih bisa digunakake ing suhu sing ekstrim ing -30 nganti +80 derajat.

Proses protèktif sing komprehensif nyegah tabrakan utawa goresan.

Layar tampilan LED mini malah bisa di resiki nganggo kain teles yen kotor.

 

Kanthi informasi ing ndhuwur, sampeyan bisa uga ngerteni manawa teknologi COB luwih unggul tinimbang teknologi SMD ing layar tampilan LED. 

Lan yen sampeyan nggolekiTampilan LED mikro, sampeyan bisa ngrujuk menyang sawetara produk YONWAYTECH LED DISPLAY.

Hubungi tim YONWAYTECH LED DISPLAY kanggo rincian liyane mangga.

 

Tampilan LED Micro COB HD

 

 

 

 


Wektu kirim: Mei-16-2022