• head_banner_01
  • head_banner_01

Saben tampilan sing dipimpin wong ngerti manawa tampilan sing dipimpin ruangan kudu duwe tingkat bukti IP sing apik kanggo njamin kualitas sing apik.

Insinyur R&D tampilan LED YONWAYTECH saiki mung ngurutake kawruh babagan tampilan LED anti banyu kanggo sampeyan.

Umumé, tingkat proteksi layar tampilan LED yaiku IP XY.

Contone, IP65, X nuduhake tingkat bledug-bukti lan nyegah invasi manca layar tampilan LED.

Y nuduhake tingkat sealing saka Kelembapan-bukti lan banyu-bukti mlebu layar tampilan LED.

 

Sing luwih gedhe nomer kasebut, luwih dhuwur tingkat perlindungan.

Ayo dadi pirembagan bab pinunjul saka nomer X lan Y.

Apa level IP Proof Apa tegese ing tampilan sing dipimpin (2)

X tegese kode nomer:

  • 0: Ora dilindhungi.Ora ana pangayoman marang kontak lan mlebu obyek.
  • 1:> 50 mm.Sembarang lumahing awak sing gedhe, kayata mburi tangan, nanging ora ana pangayoman marang kontak sing disengaja karo bagean awak.
  • 2:> 12,5 mm.Driji utawa barang sing padha.
  • 3. > 2,5 mm.Piranti, kabel tebal, lsp.
  • 4.> 1mm. Umume kabel, sekrup, lsp.
  • 5. Lebu dilindhungi.Ingress saka bledug ora sakabehe dicegah, nanging kudu ora mlebu ing jumlah cukup kanggo ngganggu operasi marem saka peralatan;pangayoman lengkap marang kontak.
  • 6.Dust Nyenyet.Ora ana ingress saka bledug;pangayoman lengkap marang kontak.

 

Y tegese kode nomer:

  • 0. Ora dilindhungi.
  • 1. banyu netes.Banyu sing netes (tetes sing mudhun vertikal) ora bakal duwe efek mbebayani.
  • 2. Banyu netes nalika miring nganti 15 °.Banyu sing netes kanthi vertikal ora bakal duwe efek mbebayani nalika kandhang diiringake kanthi sudut nganti 15 ° saka posisi normal.
  • 3. Nyemprot banyu.Banyu sing tiba minangka semprotan ing sembarang sudut nganti 60 ° saka vertikal ora duwe efek mbebayani.
  • 4. Banyu cipratan.Banyu cipratan ing kurungan saka sembarang arah ora bakal duwe efek mbebayani.
  • 5. banyu jet.Banyu sing diproyeksikan nganggo muncung (6.3mm) marang kurungan saka arah endi wae ora duwe efek mbebayani.
  • 6. jet banyu kuat.Banyu sing digambarake ing jet kuat (nozzle 12,5mm) marang pager saka sembarang arah ora bakal duwe efek mbebayani.
  • 7. Kecemplung nganti 1m.Ingress banyu ing jumlah mbebayani ora bakal bisa nalika enclosure kacemplungaken ing banyu ing kahanan ditetepake tekanan lan wektu (nganti 1 m submersion).
  • 8. Kecemplung ngluwihi 1m.Peralatan kasebut cocog kanggo kecemplung terus-terusan ing banyu ing kahanan sing ditemtokake dening pabrikan.Biasane, iki tegese peralatan kasebut ditutup kanthi hermetik.Nanging, kanthi jinis peralatan tartamtu, bisa uga ateges banyu bisa mlebu nanging mung kanthi cara sing ora ngasilake efek sing mbebayani.

Kita bisa ndeleng manawa klasifikasi tahan banyu njero ruangan ruangan lan tampilan LED beda.

Tingkat anti banyu ing ruangan umume luwih dhuwur tinimbang ing njero ruangan.

Amarga ana luwih akeh tampilan LED ruangan nalika udan utawa mbutuhake anti banyu tinimbang tampilan LED njero ruangan.

Apa level IP Proof Apa tegese ing tampilan sing dipimpin (1)

Contone, bisa uga luwih gampang sampeyan ngerti paramèter anti banyu ing layar tampilan LED.

Tingkat proteksi layar tampilan yaiku IP54, IP minangka tandha tandha;nomer 5 minangka nomer tandha pisanan, lan nomer 4 minangka nomer tandha kapindho.

Digit pisanan nuduhake tingkat proteksi sing diwenehake kurungan saka akses menyang bagean sing mbebayani (contone, konduktor listrik, bagean obah) lan mlebu obyek asing sing padhet.Angka kapindho nuduhake tingkat perlindungan anti banyu.

Tingkat anti banyu saka layar tampilan warna LED ruangan yaiku IP65.

6 kanggo nyegah obyek lan bledug mlebu ing layar.

5 kanggo nyegah banyu mlebu ing layar nalika nyemprot.

Mesthi, ora ana masalah ing tampilan sing dipimpin karo badai udan.

YONWAYTECH wis nguji kabeh tampilan sing dipimpin ruangan sadurunge dikirim, tingkat proteksi IP saka lemari tampilan LED ruangan kudu tekan IP65 kanggo nggayuh kinerja anti banyu lan dipercaya.

Apa level IP Proof Apa tegese ing tampilan sing dipimpin (3)


Wektu kirim: Nov-07-2020