• head_banner_01
  • head_banner_01

Saben wong sing dipimpin, ngerti manawa tampilan sing dipimpin ruangan kudu ana level bukti IP sing apik kanggo njamin kualitas sing apik.

Insinyur R&D tampilan YONWAYTECH LED saiki cukup kanggo ngerti tampilan LED anti banyu kanggo sampeyan.

Umume, level proteksi layar tampilan LED yaiku IP XY.

Contone, IP65, X nuduhake level tahan debu lan pencegahan invasi asing ing layar tampilan LED.

Y nuduhake derajat panyegelan layar invasi tahan banyu lan bukti banyu ing layar tampilan LED.

 

Nomer sing luwih gedhe, level proteksi sing luwih dhuwur.

Ayo dirembug babagan pinunjul saka angka X lan Y.

What is IP Proof level What do it meaning in led display (2)

X tegese kode nomer:

  • 0: Ora dilindhungi. Ora nglindhungi kontak lan panggunaan obyek.
  • 1:> 50mm Lumahing awak sing gedhe, kayata mburi tangan, nanging ora ana perlindungan saka kontak sing sengaja karo bagean awak.
  • 2:> 12.5mm Driji utawa obyek sing padha.
  • 3.> 2.5mm. Piranti, kabel kandel lsp.
  • 4.> 1mm. Umume kabel, sekrup, lsp.
  • 5. lebu dilindhungi. Pelanggaran bledug ora bisa dicegah kabeh, nanging ora cukup supaya cukup akeh kanggo ngganggu operasi peralatan sing nyenengake; nglindhungi lengkap saka kontak.
  • 6. Debu Kenceng. Ora ana lebu bledug; nglindhungi lengkap saka kontak.

 

Y tegese kode nomer:

  • 0. Ora direksa.
  • 1. Banyu netes. Banyu netes (tetes sing mudhun kanthi vertikal) ora kena pengaruh sing mbebayani.
  • 2. Banyu netes nalika diiringake nganti 15 °. Banyu sing netes kanthi vertikal ora bakal nyebabake pengaruh sing mbebayani nalika lampiran kasebut diiringake kanthi sudut nganti 15 ° saka posisi normal.
  • 3. Nyemprot banyu. Banyu sing tiba minangka semprotan ing sudhut apa wae nganti 60 ° saka vertikal ora bakal duwe efek sing mbebayani.
  • 4. Banyu cipratan. Cipratan banyu ing kandhang saka arah apa wae ora bakal ana pengaruh sing mbebayani.
  • 5. Jet banyu. Banyu sing diproyeksikan kanthi nozel (6.3mm) marang enclosure saka arah apa wae ora bakal ana efek sing mbebayani.
  • 6. Jet banyu sing kuat. Banyu sing diproyeksikan ing jet sing kuat (nozel 12.5mm) ing kandhang saka arah apa wae ora bakal ana efek sing mbebayani.
  • 7. Immersion nganti 1m. Nglanggar banyu kanthi jumlah sing mbebayani ora bakal bisa ditindakake nalika lampiran kasebut dicelupake ing banyu kanthi kahanan tekanan lan wektu sing ditemtokake (nganti 1 m submersion).
  • 8. Immersion ngluwihi 1m. Piranti kasebut cocog kanggo dicelupake terus ing banyu ing kahanan sing bakal ditemtokake dening pabrikan. Biasane, iki tegese peralatan ditutup kanthi hermetis. Nanging, kanthi jinis peralatan tartamtu, bisa uga ateges banyu bisa mlebu nanging mung ora ngasilake efek sing mbebayani.

Kita bisa ngerti manawa klasifikasi tampilan banyu njero ruangan lan ruangan sing ditampilake LED beda.

Tingkat ruangan anti banyu umume umume luwih dhuwur tinimbang ing njero ruangan.

Amarga ana tampilan LED ruangan ing wayah udan utawa butuh anti banyu tinimbang layar LED njero ruangan.

What is IP Proof level What do it meaning in led display (1)

Contone, luwih gampang sampeyan ngerti paramèter anti banyu ing layar tampilan LED.

Tingkat proteksi layar tampilan yaiku IP54, IP minangka tandha tandha; nomer 5 minangka nomer tandha pisanan, lan nomer 4 nomer nomer loro.

Digit pertama nuduhake level proteksi sing diwenehake enclosure tumrap akses menyang bagean sing mbebayani (kayata konduktor listrik, bagean sing obah) lan mlebu obyek asing sing padhet. Digit nomer loro nuduhake level proteksi anti banyu.

Tingkat tampilan anti-layar LED warna-warni ruangan ruangan yaiku IP65.

6 yaiku supaya obyek lan bledug ora bisa mlebu ing layar.

5 yaiku supaya banyu ora mlebu ing layar nalika nyemprot.

Mesthine, ora ana masalah ing tampilan sing dipimpin kanthi badai udan.

YONWAYTECH wis nyoba kabeh tampilan sing dipimpin ing njaba ruangan sadurunge dikirim, level proteksi IP saka kabinet tampilan LED ruangan kudu tekan IP65 kanggo nggayuh performa nyata sing tahan banyu lan dipercaya.

What is IP Proof level What do it meaning in led display (3)


Wektu kiriman: Nov-07-2020