• head_banner_01
  • head_banner_01

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (16)

LED minangka "Light Emitting Diode", unit paling cilik 8,5 inci, bisa pangopènan piksel lan pangowahan modul unit, wektu urip LED luwih saka 100.000 jam.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (15)

DLP minangka "Prosesi Cahaya Digital" ukuran udakara 50 inci ~ 100inch, wektu urip udakara 8000 jam. butuh penggantian grosir yen bohlam lan panel proyek duwe masalah.

1. Adaptasi padhange lingkungan

Padhang tampilan DLP \ LCD ora dhuwur. Kecerahan sekitar diwatesi kanthi ketat ; kantor brighness dhuwur sing ora cocog utawa lingkungan kamar kontrol. 

Padhange tampilan LED bisa nyetel antarane 600-1500cd, miturut macem-macem lingkungan.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (14)

2. Fenomena reflektif

Tampilan LCD, sisih ngarep dilengkapi panel pandhuan tembus utawa cahya.

DLP ing aplikasi praktis, bakal menehi efek reflektif. 

LED amarga unit cahya spontan, lan panel ireng matte peteng surface permukaan lampu sing dipimpin ireng, mula ekspresi warna ing sembarang sudut bisa dijaga utuh.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (13)

3. ndeleng amba mbandhingake

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (12)

4. Efek tampilan mbandhingake

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (11)

5. rasio kontras mbandhingake

LED nggunakake lampu led ireng, lumahing layar minangka struktur jinis serapan. meh ora ana garis cahya sing nggambar, Rasio kontras layar LED nganti 4000: 1, nggawe layar tampilan LED luwih cetha lan bening.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (10)

Umume rasio kontras proyektor DLP bisa dadi 600: 1 nganti 800: 1, regane murah uga bisa dadi 450 : rasio kontras proyektor 1。LCD udakara 400: 1, lan rega murah mung 250 : 1.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (9)

Tembok video DLP

DLP ing syarat lingkungan sing dhuwur banget, kayata suhu, asor, bledug, cahya, lan liya-liyane, utamane layar sing paling rentan, ngeruk garis sing lancip ora bisa diilangi lan didandani, ana sing luwih repot dudu periode wektu bakal sekolah maneh, yen gambar bakal otomatis diimbangi. Kontras DLP sing sejatine sithik banget, dibayangke ing cacat ekspresi adegan peteng, yaiku, akeh gambar adegan peteng sing durung jelas, kedadean iki pancen jelas banget. Kayata notebook bisa ndeleng pemandangan peteng, ing layar DLP ing ireng, ora bisa dibedakake, mula yen digunakake kanggo ngawasi gambar, kualitas gambar bakal suda. Kelemahan proyektor DLP mung siji, yaiku "efek pelangi", kinerja spesifik dipisahake karo warna telu, ijo lan biru telu monokrom, katon kaya udan pelangi.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (8)

Tembok video LCD

Kerugian proyektor LCD sing jelas yaiku level ireng kurang lan kontras kasebut ora dhuwur banget. Werna ireng proyektor LCD mesthi katon abu-abu, lan bagian sing peteng peteng lan tanpa katrangan. Iki cocog banget kanggo muter video, sing ora apik banget kanggo film kasebut, nanging ora beda banget karo proyektor DLP nalika main tembung. Kekurangan kaping pindho yaiku efek saka proyektor LCD yaiku nampilake struktur piksel, lan pamirsa katon ndeleng gambar liwat lattice . Format proyektor LCD SVGA (800 x 600), ora preduli ukuran gambar layar, bisa dideleng kanthi cetha ing kothak piksel kajaba digunakake produk kanthi resolusi luwih dhuwur. LCD saiki wiwit nggunakake array lensa mikro (MLA), bisa nambah efisiensi transmisi format XGA panel LCD, difusi kisi piksel, kothak piksel sing alus lan ora jelas, lan kejelasan gambar ora bakal menehi pengaruh. Bisa nyuda struktur piksel LCD meh padha karo proyektor DLP, nanging isih ana jurang sing sithik.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (7)

Kauntungan LED HD

1. Luwih saka 100.000 jam urip 

3. Kinerja warna paling apik

2. Kinerja disipasi panas sing luwih dhuwur

4. Biaya pangopènan murah 

1.Luwih saka10 0000 jam wektu urip

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (6) What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (5)

2. Kinerja disipasi panas sing luwih dhuwur 

Lumahing sing sumringah terintegrasi, struktur piring aluminium, Disipasi panas konduksi awak kabeh, bisa dadi disipasi panas paling apik ;

Disipasi panas profil flang: Panas ing kothak kasebut kasebar saka sisih, banjur sambungake panel, Ing cangkang mburi ing loro-lorone pembentukan saluran ndhuwur lan ngisor, panggunaan tekanan udara kanggo mbentuk udhara ndhuwur lan ngisor prinsip sirkulasi, ngilangi panas kanthi lengkap.
What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (4)

3. Kinerja warna paling apik

Prinsip tampilan cahya spontan RGB njaga keaslian warna, nyingkirake kelangan warna lan penyimpangan sing disebabake dening materi lan dalan sing mbukak cahya ing teknologi backlighting lan proyeksi.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (3)

YWTLED All In One LED - TV minangka unit cahya spontan, kanthi panel ngisor ireng matte peteng, permukaan manik cahya ireng, supaya kinerja warna sudut pandang visual bisa tetep utuh.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (2)

4. Pangopènan gampang

Biaya pangopènan murah

Unit standar LED, panel tampilan kasusun saka unit sing luwih cilik; piksel tampilan kasusun saka lampu LED individu.

Yen ana titik nekrotik, ganti nganggo unit cadhangan lan ndandani lampu LED ;

Yen panel katon ora bisa dibalekake, panel tampilan cilik bisa diganti ;

Contone, area tampilan 32 inci mung 4% panel tradisional.

Arus utama yaiku unit splice 46-inci, 55-inci, lan 60-inch, kanthi biaya proporsional sing luwih murah.

LED ora ana bedane sawise ndandani unit 

Nalika ngganti LED siji, bisa milih lampu LED sing dilindhungi ing produksi. lan koreksi titik siji sing padhang bisa ditindakake supaya tetep konsisten ;

Nalika ngganti modul unit, kabeh modul lan panel digunakake kanggo koreksi konsistensi, saengga suhu lan padhang warna cocog karo kahanan layar proyek sing saiki.

 

Tembok video LCD Bedane gedhe sawise ndandani unit

Werna lan padhange unit ganti kabeh anyar, ora ana atenuasi, seragam lan padhang banget ;

Lan unit asli liyane, sawise digunakake suwe, atenuasi kecerahan lan layar lan faktor liyane, kayata volatilisasi bubuk cahya, warna, lan padhang wis mudhun kanthi cetha ;

Ana beda sing beda ing efek visual sakabèhé。

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (1)


Wektu kiriman: Nov-07-2020