• head_banner_01
  • head_banner_01

Apa bedane tampilan LED, LCD, Proyektor lan DLP (16)

LED punika "Light Emitting Diode", unit paling cilik 8,5 inch, bisa pangopènan piksel lan owah-owahan modul unit, LED wektu urip luwih saka 100.000 jam.

Apa bedane tampilan LED, LCD, Proyektor lan DLP (15)

DLP minangka "Prosesi Cahya Digital" ukurane udakara 50inch ~ 100inch, wektu urip udakara 8000 jam.mbutuhake panggantos Grosir yen projecting bohlam lan panel duwe masalah.

1. adaptasi lingkungan padhang

Padhange tampilan DLP\LCD ora dhuwur.Cahya ambient diwatesi kanthi ketat; kantor utawa lingkungan ruangan kontrol sing ora cocog.

Padhange tampilan LED bisa nyetel antarane 600-1500cd, cocog kanggo macem-macem lingkungan.

Apa bedane tampilan LED, LCD, Proyektor lan DLP (14)

2. Fenomena reflektif

Layar LCD, ngarep dilengkapi panel panuntun tembus utawa cahya.

DLP ing aplikasi praktis, bakal duwe efek reflektif.

LED amarga iku unit cahya spontan, lan panel ireng matte peteng, lumahing lampu mimpin ireng, supaya expression werna saka sembarang amba bisa maintained utuh.

Apa bedane tampilan LED, LCD, Proyektor lan DLP (13)

3. ndeleng amba mbandhingaké

Apa bedane tampilan LED, LCD, Proyektor lan DLP (12)

4. Tampilan efek mbandhingaké

Apa bedane tampilan LED, LCD, Proyektor lan DLP (11)

5. rasio kontras mbandhingaké

LED nggunakake lampu led ireng, lumahing layar minangka struktur jinis panyerepan.meh ora ana garis lurus sing dibayangke cahya, Dadi rasio kontras layar LED minangka dhuwur minangka 4000: 1, ndadekake layar tampilan LED luwih cetha lan cetha.

Apa bedane tampilan LED, LCD, Proyektor lan DLP (10)

Umume rasio kontras proyektor DLP bisa dadi 600:1 nganti 800:1, rega murah uga bisa 450:1. Rasio kontras proyektor LCD kira-kira 400:1, lan rega murah mung 250:1.

Apa bedane tampilan LED, LCD, Proyektor lan DLP (9)

DLP video wall

DLP ing syarat lingkungan dhuwur banget, kayata suhu, asor, bledug, cahya, lan sapiturute, utamané layar paling rawan, ngeruk garis lancip ora bisa dibusak lan didandani, ana liyane cumbersome ora periode wektu iku bakal sekolah maneh, yen gambar bakal otomatis nutup kerugian.Kontras nyata DLP banget kurang, dibayangke ing pemandangan peteng cacat ekspresif, sing, akeh gambar saka pemandangan peteng ora cetha, kedadean iki ketok banget.Kayata notebook bisa ndeleng pemandangan peteng, ing layar DLP ing ireng, ora bisa mbedakake, supaya nalika digunakake ing ngawasi gambar, kualitas gambar bakal suda.Kekirangan proyektor DLP mung siji, yaiku, "efek pelangi", kinerja tartamtu mung dipisahake saka werna abang, ijo lan biru telung monochrome, katon kaya rainbow rain.

Apa bedane tampilan LED, LCD, Proyektor lan DLP (8)

tembok video LCD

Kerugian sing jelas saka proyektor LCD yaiku tingkat ireng sing ora apik lan kontras ora dhuwur banget. Werna ireng proyektor LCD tansah katon abu-abu, lan bagean sing dipengini peteng lan tanpa rincian. Iki ora cocog kanggo muter video, sing ora apik banget kanggo film, nanging ora ana bedane gedhe karo proyektor DLP nalika muter tembung. Kakurangan kapindho yaiku efek proyektor LCD nampilake struktur piksel, lan panampil katon ndeleng gambar liwat kisi. .Format SVGA (800 x 600) proyektor LCD, preduli saka ukuran gambar layar, bisa dideleng kanthi cetha ing kothak piksel kajaba nggunakake produk kanthi resolusi sing luwih dhuwur.LCD saiki wiwit nggunakake array lensa mikro (MLA), bisa nambah efficiency transmisi format XGA panel LCD, panyebaran kisi piksel, kothak piksel subtle lan ora ketok, lan ketajaman gambar ora nggawa pengaruh. Bisa nyuda struktur piksel LCD meh padha karo proyektor DLP, nanging isih ana celah.

Apa bedane tampilan LED, LCD, Proyektor lan DLP (7)

kauntungan HD LED

1. Luwih saka 100,000 jam wektu urip

3. Kinerja warna paling apik

2. kinerja boros panas Superior

4. Biaya pangopènan sing murah

1. Luwih saka 10 0000 jam wektu urip

Apa bedane tampilan LED, LCD, Proyektor lan DLP (6) Apa bedane tampilan LED, LCD, Proyektor lan DLP (5)

2. kinerja boros panas Superior

Lumahing radiating terintegrasi, struktur piring aluminium, boros panas konduksi panas kabeh awak, bisa dadi boros panas sing paling apik;

Disipasi panas profil flank: Panas ing kothak kasebar saka sisih, banjur sambungake panel, Ing cangkang mburi ing loro-lorone pambentukan saluran ndhuwur lan ngisor, panggunaan tekanan udara kanggo mbentuk udara ndhuwur lan ngisor. prinsip sirkulasi, boros panas kanthi lengkap.
Apa bedane tampilan LED, LCD, Proyektor lan DLP (4)

3. Kinerja warna paling apik

Prinsip tampilan cahya spontan RGB nahan keaslian warna, ngindhari mundhut warna lan panyimpangan sing disebabake dening materi lan jalur mlaku cahya ing teknologi backlighting lan proyeksi.

Apa bedane tampilan LED, LCD, Proyektor lan DLP (3)

YWTLED All In One LED - TV minangka unit cahya spontan, kanthi panel ngisor ireng matte peteng, permukaan manik cahya ireng, supaya kinerja warna saka sudut visual bisa tetep utuh.

Apa bedane tampilan LED, LCD, Proyektor lan DLP (2)

4. Gampang pangopènan

Biaya pangopènan sing murah

Unit standar LED, panel tampilan kasusun saka unit cilik;piksel tampilan dumadi saka lampu LED individu.

Yen ana titik nekrotik, ganti nganggo unit cadangan lan ndandani lampu LED;

Yen panel katon ora bisa dipulihake, panel tampilan cilik bisa diganti;

Contone, area tampilan 32-inch mung 4% saka panel tradisional.

Arus utama saiki yaiku unit sambatan 46 inci, 55 inci, lan 60 inci, kanthi biaya proporsional sing luwih murah.

LED ora ana prabédan sawise ndandani unit

Nalika ngganti LED siji, bisa milih lampu LED dilindhungi undhang-undhang ing produksi.lan koreksi titik siji padhang bisa ditindakake supaya tetep konsisten;

Nalika ngganti modul unit, kabeh modul lan panel digunakake kanggo koreksi konsistensi, supaya suhu werna lan padhange konsisten karo kahanan saiki ing layar project.

 

tembok video LCD Big prabédan sawise ndandani unit

Werna unit panggantos lan padhange kabeh negara anyar, ora ana atenuasi, seragam banget lan padhang;

Lan unit asli liyane, sawise nggunakake dangu, padhange atenuasi lan layar lan faktor liyane, kayata volatilization saka wêdakakêna cahya, werna, lan padhange wis nolak banget;

Ana beda sing signifikan ing efek visual sakabèhé.

Apa bedane tampilan LED, LCD, Proyektor lan DLP (1)


Wektu kirim: Nov-07-2020