• tampilan spanduk LED smartshelf

P1.5625 Tampilan Banner LED Smartshelf, Tag Rega Digital, Layar LED Rak

Katrangan singkat:

Yonwaytech COB Smartshelf LED DisplayP0.9375 / P1.25 / P1.56 Smart shelf dipimpin strip bar tampilan ticker kanggo eceranpusat blanja supermarket.

300mm unit tampilan LED, ngluwihi kanggo 600mm, 900mm, 1200mm etc.

Tali sambungan bisa disambungake tanpa wates, antarmuka kabel jaringan RJ45 Hooks, langsung digantung ing rak. 

Banner video LED pinggiran sing inovatif saka Yonwaytech, kanthi karakteristik anti banyu, tahan bledug, kelembapan-bukti, anti-bumping, etc.

Pitch piksel pirang-pirang, pirang-pirang ukuran, macem-macem pilihan warna kanthi siji warna / warna kaping pindho utawa warna lengkap.

 

 


  • Ketentuan Perdagangan:EXW, FOBShenzhen, CIF, DDU, DDP
  • Packaging:Kasus plywood / kasus penerbangan
  • Syarat-syarat pembayaran:T/T, Western Union
  • Wektu Pangiriman:10-20 dina kerja
  • Transportasi:Pengiriman laut, Angkutan Udara utawa Ekspres (DHL/FEDEX/EMS)
  • Panggonan Asal:Shenzhen, Guangdong, PR China
  • MOQ:1 meter persegi
  • Detail Produk

     

    Yonwaytech COB Smartshelf LED DisplayP0.9375 / P1.25 / P1.56 Smart beting dipimpin strip bar tampilan ticker kanggo toko supermarket shopping mall.

    300mm unit tampilan LED, ngluwihi kanggo 600mm, 900mm, 1200mm etc.

    Tali sambungan bisa disambungake tanpa wates, antarmuka kabel jaringan RJ45 Hooks, langsung digantung ing rak. 

    Banner video LED pinggiran sing inovatif saka Yonwaytech, kanthi karakteristik anti banyu, tahan bledug, tahan lembab, anti bumping, lsp.

    Pitch piksel pirang-pirang, pirang-pirang ukuran, macem-macem pilihan warna kanthi siji warna / warna kaping pindho utawa warna lengkap.

    Rega, promosi lan pariwara saiki bisa ditampilake lan diganti kanthi ngeklik tombol kanthi luwih gampang lan trep.

    Spanduk LED seri smartshelf Yonwaytech nawakake solusi fleksibel kanggo sistem digital rak ndhukung kontrol sinkronik/asynchronous.

     

    P1.5625 Smartshelf LED Display  

    Ing papan umum kayata supermarket lan toko kanthi lalu lintas gedhe, ora mung wedi tutul, nanging uga ngindhari karusakan sing disebabake nabrak.

    Spanduk eceran sing dipimpin pinter saka Yonwaytech nggawa akeh iklan sing luwih menarik lan pengalaman blanja sing luwih marem.

     

    P1.56 Smartshelf LED Banner

     

    Fitur Produk Smartshelf LED Banner:

    1. Kualitas dhuwur, resolusi Ultra-dhuwur, 10000:1 rasio kontras ultra-dhuwur, sampurna nampilake layar.

    2. Sudut pandang sing amba, gamut super lebar, nikmati pengalaman ndeleng immersive 179,99 derajat, cedhak karo tampilan gamut warna 120%, kinerja warna jenuh lan urip.

     

    Smartshelf mimpin tampilan

     

    3. Lumahing Matt kanggo panyerepan cahya, lan bisa adaptasi kanggo macem-macem kesempatan padhang dhuwur.padhang visual sarwa

    4. Tipe layar COB, sing padhang visual luwih padhang tinimbang kabeh layar tradisional ing pasar.

    5. Waterproof, Shockproof, lan Dustproof ndadekake luwih stabil nalika Applied ing gampang disentuh lan lingkungan asor dhuwur.

    6. Banner rak sing dipimpin inovatif Yonwaytech sing dikonfigurasi karo kontrol Wifi / 4G utawa USB, G-cloud (manajemen cluster) kasedhiya kanggo kontrol remot lan multipoint.

     

    P1.56 Smartshelf LED Pricetag

     

    7. Kabinet paduan aluminium lengkap, bobot entheng, boros panas sing awet lan apik.

    8. Various krenjang instalasi, diversifikasi instalasi.Déwan fleksibel kanthi macem-macem ukuran spanduk sing disesuaikan.

     

    P1.25 Smartshelf LED Pricetag  

    Tag Harga LED lan Layar sing dipimpin Smartshelf bisa digunakake kanthi akeh ing macem-macem aplikasi ritel kaya:

    Toko kelontong,Convenience store, utawa lobi Hotel, Supermarket, Self-service store, Convenience store, Airport,

    Stasiun Metro, Stadion, Tampilan Iklan, Museum, Pameran, Toko merek rantai, Toko merek mewah, panggung T, Kasino,

    Hotel, Showroom, Ruang konferensi High-end, Teater, bioskop, Tempat wisata

     

    clt (4)

     

     

     

    clt (5) 

     

     

     

    Parameter teknis:

    Y-COB Smartshelf LED Banner-V01

     

    Jarak Piksel (mm)

    P1.5625

    P1.25

    P0.9375

    Panel LED

    Konfigurasi piksel

    1R1G1B

    Daya Drive LED

    36S

    45S

    60S

    Resolusi Panel

    36*96 (H*L)

    45*120 (H*L)

    60*160(H*L)

    Ukuran Panel (mm)

    56.25*150

    Panel Arus (A)

    1A – 1.1A

    Smartshelf
    Banner LED Kab

    600 mm

    Resolusi

    36*384 (H*L)

    45*480 (H*L)

    60*640 (H*L)

    Ukuran Tampilan Rak (mm)

    L: 600mm; H: 60mm

    Mode Sumber Daya

    5VDC / 24VDC

    Daya Listrik

    24W

    Luminance (cd/㎡)

    ≥300cd/㎡

    900 mm

    Resolusi

    36*576 (H*L)

    45*720 (H*L)

    60*960 (H*L)

    Ukuran Tampilan Rak (mm)

    L: 900mm; H: 60mm

    Mode Sumber Daya

    5VDC / 4VDC

    Daya Listrik

    36W

    1200 mm

    Resolusi

    36*768 (H*L)

    45*960 (H*L)

    60*1280 (H*L)

    Ukuran Tampilan Rak (mm)

    L: 1200mm; H: 60mm

    Mode Sumber Daya

    5VDC / 24VDC

    Daya Listrik

    48W

    Luminance (cd/㎡)

    ≥300cd/㎡

    Tampilan LED rak

    Suhu Kerja (ºC)

    -10ºC—+50ºC

    Kelembapan Kerja (RH)

    20%—90%

    Rasio Kontras

    10000:1

    Sudut Pandang Horisontal (Deg)

    160°

    Sudut Pandang Vertikal (Deg)

    160°

    Umur urip (H)

    100.000 jam (50% padhang)

    Skala Gray (bit)

    22 bit

    Frekuensi Refresh (Hz)

    3840 Hz

     

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita