• head_banner_01
  • head_banner_01

 

Cara Nyegah Gagal "Uler" - Piksel Kolom LED Abnormal-Luminous ing Layar LED?

 

Apa sampeyan wis nandhang masalah ing ngisor iki nalika sampeyan ngaktifake atembok LEDsing ora digunakake kanggo dangu?

 

Yonwaytech Nano-lapisan P2.5 tampilan modul dipimpin

 

Iki minangka senar saka lampu jejer sing madhangi ora normal tanpa kontrol lan tetep ora owah nglawan konten siaran dinamis.

Iki kaya uler sing ana ing layar, mula digambarake minangka fenomena "uler" ing layar LED.

 

Dadi, kenapa piksel kolom LED sing ora normal iki bakal kedadeyan?

 

Umumé ngandika, undesirable lingkungan operasi kaya Kelembapan utawa kabut uyah bakal humidify ingtampilan LED.

Yen lampu utawa komponen IC dadi lembab lan short-circuited, kolom lampu bakal tetep padhang lan katon kabeh wektu.

Banyu ing macem-macem formulir bisa duwe macem-macem efek salabetipun ing kinerja lan linuwih saka layar LED utamané ing njero ruangan sing kurang pangayoman saka tampilan njaba ruangan.

Kacarita 20% piranti elektronik nandhang Korosi sing disebabake kelembapan ing donya.

Dadi carane nglindhungi tembok video LED saka asor?

 

Yonwaytech Nano-lapisan tampilan modul dipimpin

 

Kanggo nyegah masalah iki, dehumidification minangka kunci.

Mula,Yonwaytech dipimpin tampilanwis ngembangake Nano Coating Protection Craftsmanship lan Intelligent Current Gain Dehumidification Technology kanggo nyisihake LED iki "uler"!

 

Yonwaytech dipimpin tampilanNano Coating Protection Craftsmanship ditrapake ing lingkungan plasma sing bebas bledug, ing ngendi modul bisa dilapisi karo bahan polimer nano majeng ngumpulake kanggo mbentuk lapisan sing padhet lan protèktif ing permukaan panel LED kanggo nglindhungi lampu lan komponen ing papan PCBA ing saubengé. .

 

Lapisan nano mung nduweni 20 nanometer nanging nggawa proteksi dhuwur IPX5 kanggo permukaan layar, lan tumindak kaya setelan proteksi kanggo nyegah komponen tampilan saka reaksi karo kelembapan eksternal lan karat kaya reagen kimia, semprotan uyah, sulfida, lsp.

Iki solusi inovatif sakaYonwaytech dipimpin tampilankanthi efektif bisa ngatasi masalah piksel kolom LED sing ora normal-luminous sing disebabake kelembapan.

 

 

Kajaba kanggo pancegahan saka Nano Coating Craftsmanship,Yonwaytech dipimpin tampilanIntelligent Current Gain Dehumidification Technology uga bisa nyegah kedadeyan "uler" sajrone nggunakake saben dina layar LED.

Adhedhasar pangukuran saka macem-macem lingkungan Komplek lan dadi ora digunakake ing tembok LED, telung mode dehumidification disetel kanggo dehumidify tembok video.

Mung mbukak program dehumidification gain saiki kanthi otomatis utawa manual lan gampang ngrampungake pangopènan dehumidification saka tembok video.

 

Keahlian lapisan nano sing unik ndadekake proteksi sing luwih dhuwur marang kelembapan lan karat njaba.

Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan carane nyegah Gagal ora normal-luminous LED kolom piksel Panjenenganlayar sing dipimpin, please aran gratis kanggo hubungiYonwaytech dipimpin tampilankanggo informasi luwih lengkap.

 

https://www.yonwaytech.com/products/

 

Tips kanggo nglindhungi njero ruanganTampilan LEDPanel saka Kelembapan.

 

1. Njaga ventilasi sing nyukupi ing kamar kanthi hawa sing relatif kurang lembab.

2. Nalika asor antarane 10% lan 65% RH, supaya tampilan LED ing kanggo luwih saka 2 jam saben minggu.

3. Nalika kelembapan relatif lingkungan ngluwihi 65 persen RH, layar LED kudu dehumidified fisik.

Nguripake AC utawa nyelehake desiccant ing kamar, contone, bisa mbantu mbusak kelembapan saka udhara.

4. Aja splattering layar LED karo banyu nalika nggunakake.

Yen ora sengaja teles, jotosan utawa usap nganti garing, banjur uripake rong jam mengko kanggo mesthekake yen ora ana masalah.

 

1519797653782

 

Kelembapan-Bukti Tips kanggoSignage LED ruangan.

 

1. Euipping panel tampilan LED ruangan karo sensor suhu lan asor kanggo ngawasi asor watara layar LED ing wektu nyata.

2. Ing perawatan anti banyu antarane modul lan lemantun kudu uga rampung sak instalasi saka njaba LED signage kanggo mesthekake yen banyu ora lumebu ing lemantun.

3. Priksa asring sawise signage digital LED wis diinstal lan digunakake kanggo ndeleng apa ana banyu ingress, rembesan, utawa kondensasi nang lemari.

4. Tansah tampilan LED ing luwih saka 2 jam saben dina yen asor sekitar 10% kanggo 85% RH.

 

Tampilan LED Panggung Acara Konser Gereja Layar LED P3.91 P4.81 Pabrik Yonwaytech Shenzhen

 


Wektu kirim: Jul-04-2022